Στη Λεμεσό, το Black Angus burger έγινε πιο black από ποτέ (και όλοι το λιμπίζονται)!

23/09/2017
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τις διαφορετικές πτυχές αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Λέγεται “The Ultimate Burger” και η είναι η εξελιγμένη εκδοχή του κλασικού και αγαπημένου σε όλους Black Angus. Ένα αγαπημένο στέκι της Λεμεσού, που έχει ήδη ξεχωρίσει για την κουζίνα του, παρουσίασε το ανανεωμένο του μενού και η προσθήκη αυτή είναι κάτι που σίγουρα προκαλεί το ενδιαφέρον.

Η εικόνα του είναι τόσο ιδιαίτερη, με το μαύρο ψωμάκι να κλείνει μέσα του το καλοψημένο και ζουμερό Black Angus μπέργκερ, ώστε αναπόφευκτα προκαλεί την περιέργεια, ενώ όσοι το βλέπουν έχουν αυτόματα την ακαταμάχητη επιθυμία να το δοκιμάσουν. Το συγκεκριμένο πιάτο είναι από τις αγαπημένες νέες προσθήκες στο μενού του Pier One, που ο σεφ το έχει επιμεληθεί ιδιαίτερα και το προτείνει ανεπιφύλακτα.

Το “The Ultimate Burger” περιλαμβάνει ελβετικό τυρί, ψιλοκομμένο μαρούλι, φρέσκια ντομάτα, καραμελωμένα κρεμμύδια, μανιτάρι πορτομπέλο ψημένα στη σχάρα και ιαπωνική μαγιονέζα, που πλαισιώνουν το μπιφτέκι μέσα στο μοναδικό αυτό, μαύρο ψωμάκι. Το πιάτο συνοδεύεται με φρέσκες τηγανητές πατάτες και σαλάτα.
13327