2024

Στη Λεμεσό η μεγαλύτερη σε έκταση δεντροφύτευση που έγινε ποτέ στην Κύπρο!

06/03/2018
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τα διαφορετικά πλεονεκτήματα αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Η μεγαλύτερη σε έκταση δεντροφύτευση που πραγματοποιήθηκε ποτέ στην Κύπρο, έκανε το πρώτο ανοιξιάτικο Σάββατο του 2018, διπλά πράσινο και γιορτινό. Πλήθος κόσμου, με αμέτρητα χαμόγελα, είχε την τύχη να δει από κοντά νέα πράσινα πάρκα να γεννιούνται στην πόλη, ενώ στο τέλος όλοι απόλαυσαν όμορφες, γιορτινές στιγμές και μια εντυπωσιακή επίδειξη μόδας, εμπνευσμένη από τις ομορφιές της ανοιξιάτικης φύσης.

Οι 1000 εθελοντές που συμμετείχαν στην διοργάνωση, ανασκουμπώθηκαν για να κάνουν την πόλη ακόμα πιο όμορφη, φυτεύοντας 1000 νέα δέντρα σε 12 διαφορετικά σημεία της Λεμεσού. Από το φράγμα Γερμασόγειας μέχρι και λίγα μέτρα από τη θάλασσα, μια έκταση 5 χιλιομέτρων μεταξύ των Δήμων Γερμασόγειας και Αγίου Αθανασίου, φιλοξενεί πια τους πυρήνες από όπου θα γεννηθούν οι νέοι πράσινοι πνεύμονες της Λεμεσού.

Η μοναδική αυτή διοργάνωση πραγματοποιήθηκε με τη συνεργασία του Δήμου Γερμασόγειας και της εταιρείας PAT από τη Λεμεσό (η οποία φυτεύει ένα νέο δέντρο με κάθε πώληση ειδών μόδας στο κατάστημά της), με την συνδρομή δεκάδων εταιρειών της Λεμεσού και όχι μόνο (όπως KPMG, Askanis Group, Πολυκλινική Υγεία, Mc Donald's), που ήταν χορηγοί της όλης προσπάθειας. Η ξεχωριστή αυτή μέρα έκλεισε σε γιορτινή ατμόσφαιρα στον χώρο στάθμευσης του Ποταμού Γερμασόγειας, με μουσική και χορό, αλλά και μια εντυπωσιακή επίδειξη μόδας, με κεντρικό θέμα το πράσινο και την αναγέννηση της φύσης την άνοιξη.

swipe gallery