Σαφάρι στη φύση

21/05/2018
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τις διαφορετικές πτυχές αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Μπορεί ζούγκλες να μην έχει η Λεμεσός, αλλά από πυκνά δάση και ακτές με άγρια ομορφιά διαθέτει σίγουρα αξιόλογα δείγματα. Ο καλύτερος τρόπος για να περιηγηθείς τις ομορφιές αυτές, είναι οι εξορμήσεις με οχήματα κατάλληλα για off-road διαδρομές και περιπετειώδεις ξεναγούς.

Εκτός από τις επιλογές που προσφέρει η ίδια η επαρχία της Λεμεσού, το γεγονός ότι βρίσκεται στο κέντρο της νότιας ακτογραμμής της Κύπρου, με ίσες αποστάσεις από όλες σχεδόν τις επαρχίες του νησιού, επιτρέπει και εξορμήσεις σε περιοχές όπως είναι η μοναδικής ομορφιάς χερσόνησος του Ακάμα, στο δυτικότερο άκρο του νησιού.

Sayious Adventure Park

Ανατολικά της Λεμεσού, στο ημιορεινό χωριό Ασγάτα, θα βρεις και τοπία υπέροχα, αλλά και ανθρώπους έτοιμους να σε μυήσουν στην περιπέτεια. Χρησιμοποιώντας οχήματα κατάλληλα και για ενήλικες, αλλά και για παιδιά, ώστε να μπορούν και ολόκληρες οικογένειες να ζήσουν την εμπειρία αυτή, οι ξεναγοί στο Sayious Adventure Park διοργανώνουν εξορμήσεις διαμορφωμένες στα γούστα και στις δυνατότητες του καθενός. Το σημαντικότερο στοιχείο της εμπειρίας αυτής είναι το γεγονός ότι από τους λόφους της Ασγάτας μπορείς να απολαύσεις απρόσκοπτη θέα, τόσο προς τος Τρόοδος, όσο και προς τις ακτές της Λεμεσού.

Τηλέφωνο: 25 633163

swipe gallery

Agros Safari

Στην πανέμορφη περιοχή Πιτσιλιάς, στο μεγαλοχώρι του Αγρού, ο ίδιος ο τόπος, οι καταπράσινες πλαγιές, η θέα, οι απότομες βουνοκορφές, μαρτυρούν ότι μια εμπειρία περιήγησης μέσα στη φύση είναι ο καλύτερος τρόπος για να γνωρίσεις τις ομορφιές της περιοχής. Το Agros Safari, αξιοποιώντας τις δυνατότητες ευέλικτης και γρήγορης μετακίνησης που προσφέρουν οι τετράτροχες μοτοσικλέτες, σου δίνει τη δυνατότητα να περιηγηθείς μέσα στο δάσος, σε μονοπάτια, ποτάμια και καταρράκτες, αλλά και σε σημεία ιστορικού ενδιαφέροντος, όπως σπουδαία μοναστήρια και εκκλησίες, μεσαιωνικά γεφύρια κλπ.

swipe gallery

Σαφάρι στον Ακάμα

Η χερσόνησος του Ακάμα είναι ένα μαγικό και ανεξερεύνητο τοπίο που συνδυάζει δασώδη στοιχεία με τις παραθαλάσσιες ακτές. Στις περιοχές του ζουν 168 είδη πουλιών, 12 είδη θηλαστικών, 20 είδη ερπετών και 16 ειδών πεταλούδες (Πέτρα της Αφροδίτης, Λουτρά της Αφροδίτης, Φαράγγι του Αβακά, Lara Bay, Λατσί, Πόλις κ.α.).

Ascot Jeep Safari, Tηλέφωνο: 25 329 388

swipe gallery
9280