Ποιο είναι το απαστράπτον νέο κτίριο στον παραλιακό της Λεμεσού;

Υψηλή αρχιτεκτονική αισθητική, ιδιαίτερος σχεδιασμός, «λιτή» πολυτέλεια, λαμπερή και εντυπωσιακή εικόνα, τόσο τη μέρα, όσο και τη νύχτα. Αυτή είναι η εικόνα του νέου κτιρίου που φιλοξενεί η παραλιακή λεωφόρος της Λεμεσού, το οποίο μαγνητίζει τα βλέμματα.

Πρόκειται για τα νέα εντυπωσιακά γραφεία της Pafilia Property Developers, τα οποία ανεγέρθηκαν πρόσφατα, σε προνομιακή τοποθεσία δίπλα από το Δημόσιο Κήπο. Σε σχετική ανακοίνωση η Pafilia αναφέρει ότι η επέκταση αυτή αποτελεί φυσική εξέλιξη για την εταιρεία, καθώς οι δραστηριότητές της στην πόλη της Λεμεσού έχουν αυξηθεί, με αρκετά αναπτυξιακά έργα υψηλού επιπέδου, συμπεριλαμβανομένου του ONE, του ψηλότερου παραλιακού οικιστικού κτηρίου στην Ευρώπη.

Τα νέα γραφεία έχουν σχεδιαστεί από τον Κύπριο αρχιτέκτονα Ηρακλή Παπαχρίστου, κερδίζοντας  τις εντυπώσεις. Ο σύγχρονος   σχεδιασμός τους και η  κατασκευαστική τους ποιότητα  αναδεικνύει, σύμφωνα με την εταιρεία, την πρωτοποριακή και καινοτόμα φιλοσοφία της.

Αποτελώντας έναν ιδανικό χώρο παρουσίασης των αναπτυξιακών έργων της εταιρείας, όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, η εταιρεία φιλοδοξεί τα εργονομικά αυτά γραφεία να αποτελούν «υπόδειγμα του στυλ και του μοντέρνου σχεδιασμού που χαρακτηρίζει την Pafilia».

Τα γραφεία της Pafilia στη Λεμεσό είναι ανοικτά Δευτέρα με Παρασκευή, 08:30 – 18:30 και Σάββατο 09:00 – 13:00.  

swipe gallery


3661