Η RCB στηρίζει τη δημιουργία του μεγαλύτερου ηλεκτρονικού αρχείου για την Ιστορία της Λεμεσού


Η RCB στηρίζει τη δημιουργία του μεγαλύτερου ηλεκτρονικού αρχείου για την Ιστορία της Λεμεσού

Ένα ηλεκτρονικό Ιστορικό Αρχείο της Λεμεσού υπήρξε επιδίωξη πολλών χρόνων και επιθυμία όσων ασχολούνται συστηματικά εδώ και καιρό με την ιστορία της Λεμεσού (αλλά και χιλιάδων Λεμεσιανών και επισκεπτών, που ενδιαφέρονται για την ιστορία της πόλης). Έτσι, έγινε πραγματικότητα μέσα από μία πρωτοβουλία του All About Limassol (Official), του Επίσημου Οδηγού της πόλης, σε συνεργασία με το Παττίχειο Δημοτικό Μουσείο και Ιστορικό Αρχείο Λεμεσού, με τη μεγάλη στήριξη από την RCB Bank.

Το καινοτόμο Project «Ιστορία της Λεμεσού» αποτελεί μία σπουδαία παρακαταθήκη για το μέλλον μίας συνεχώς εξελισσόμενης πόλης και ο οδηγός για όσους επιζητούν να γνωρίσουν την ιστορία της πόλης και της υπαίθρου της Λεμεσού, από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα. Πρόκειται, λοιπόν, για ένα πολύτιμο εργαλείο, τόσο για τους ντόπιους, όσο και τους επισκέπτες της πόλης, για τη νεολαία που σπουδάζει, για τους μαθητές, αλλά και για όσους αναζητούν την ταυτότητα της Λεμεσού στα βάθη των αιώνων.

Η RCB Bank, έχοντας επιλέξει τη Λεμεσό ως έδρα της στην Κύπρο, αναγνωρίζει την ιδιαίτερη σημασία της ιστορίας της πόλης. Οι ιστορικοί σταθμοί αποτελούν κομμάτι της σημερινής φυσιογνωμίας της και η γνωριμία του κόσμου με το υλικό αυτό, δημιουργεί βαθύτερους και πιο ουσιαστικούς δεσμούς, με μια Λεμεσό που εξελίσσεται και μεγαλώνει με ταχύτατους ρυθμούς. Γυρνώντας το βλέμμα προς το παρελθόν, η RCB επιδιώκει να γίνει οργανικό κομμάτι στο παρόν της πόλης.


swipe gallery