A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:

PHOTOS: Μια ξεχωριστή κατασκευή έρχεται ως νέα προσθήκη για τη Λεμεσό!

Μια ιδιαίτερη προσθήκη έχει σχεδιαστεί για το επόμενο διάστημα στη Λεμεσό. Ένα κτίριο με μοντέρνο αρχιτεκτονικό σχεδιασμό και με μια εντυπωσιακή πρόσοψη θα αποτελεί μια νέα προσθήκη για την πόλη.

Πρόκειται για το Limassol Croniche, μια κατασκευή μικτής χρήσης, με εμπορικούς χώρους, αλλά και διαμερίσματα. Οι καμπύλες που θα κοσμούν την πρόσοψή του, αποσκοπούν στο να αποδώσουν μια φουτουριστική εκδοχή των κυμάτων της θάλασσας, αφού το 7 ορόφων Croniche θα βρίσκεται επί του παραλιακού δρόμου της Λεμεσού, απέναντι από το παραθαλάσσιο πάρκο, αγναντεύοντας όντως τα κύματα της θάλασσας.

Με 3 διαμερίσματα σε κάθε όροφο, το κτίριο έχει σχεδιαστεί για να φιλοξενεί συνολικά 22 κατοικίες. Τα 2 ρετιρέ του κτιρίου απολαμβάνουν έξοδο στο δικό τους roof garden, ενώ το συγκρότημα θα διαθέτει και γυμναστήριο και πισίνα. Εξίσου ιδιαίτερος με τους ορόφους είναι και ο ισόγειος χώρος, με εμπορικά καταστήματα και χώρο στάθμευσης, που ακολουθεί τις ίδιες μοντέρνες γραμμές, με καμπύλες και γυάλινες προσόψεις. Μετά την εξασφάλιση των σχετικών αδειών, το Croniche προχωρά ήδη στη φάση της κατασκευής.

swipe galleryΑγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;