A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

PHOTOS: Η απίστευτη μεταμόρφωση ενός ερημωμένου μέρους στη Λεμεσό!

Είναι μια από τις πιο υποβαθμισμένες περιοχές της Λεμεσού. Εδώ και σειρά ετών, αποτελεί ένα μέρος που, παρά το γεγονός ότι διαθέτει μια υπέροχη ακτή, με μοναδική θέα, αλλά και ενδιαφέρουσα αρχιτεκτονική,  μένει στην αφάνεια.

Πολλά από τα κτίρια της περιοχής έχουν εγκαταλειφθεί, έτσι η περιοχή του καρνάγιου έχει αφεθεί στην ερήμωση και στη λησμονιά. Καθώς, όμως, οι κρυφές της χάρες της δεν έχουν χαθεί ακόμα τελείως, όσοι τις ανακαλύπτουν νιώθουν τυχεροί και πολλοί είναι αυτοί που θέλουν να τη δουν να παίρνει ξανά ζωή. Ένας από αυτούς ήταν, πρόσφατα, και ο ερασιτέχνης φωτογράφος, Χρίστος Χρίστου.

Ένας από τους πολλούς Λεμεσιανούς που εξερευνούν, ανακαλύπτουν και «μεταμορφώνουν» την πόλη και την επαρχία της Λεμεσού, ο Χρίστος Χρίστου μας συστήνει ξανά την περιοχή του καρνάγιου και της εντυπωσιακής αποθήκης χαρουπιών, μέσα από μια νέα ματιά. Με τα χρώματα του δειλινού να δίνουν μια νέα διάσταση στα σχήματα και τις μορφές τη περιοχής, η φωτογραφική αυτή βόλτα αποδεικνύεται ένας τρόπος να «ζωντανέψει» ξανά μια ερημωμένη περιοχή και να τραβήξει το ενδιαφέρον μας.

swipe galleryΑγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;