A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
evel limassol
Επίσημοι Συνεργάτες

PHOTOS: Ένας χειμώνας στη Λεμεσό, γεμάτος υπέροχες αντιθέσεις!

Ο χειμώνας των αντιθέσεων, των συνεχών εναλλαγών, της ποικιλίας σε εμπειρίες, συναισθήματα και εικόνες, φθάνει σιγά-σιγά στο τέλος του. Ο Φεβρουάριος, μήνας χειμερινός, αλλά προπαγανδιστής της άνοιξης, κατέφθασε αποδεικνύοντας περίτρανα ότι η Λεμεσός τα έχει όλα.

Οι βόλτες κάτω από το λαμπερό ήλιο, τα φωτεινά και πολύχρωμα ηλιοβασιλέματα στην παραλία και τα ανοιξιάτικα σχεδόν Σαββατοκύριακα, συνυπάρχουν σε αυτό το χειμώνα με την ομίχλη του χιονισμένου τοπίου, τις κατάλευκες χιονοδρομικές πίστες και τα παραδοσιακά βράδια στο τζάκι των πέτρινων σπιτιών του Τροόδους.

Το πιο υπέροχο απ’ όλα, είναι ότι οι στιγμές χαλάρωσης κάτω από τον ήλιο, απέχουν από τα παιχνίδια στο χιόνι λιγότερο από 1 ώρα. Ο χρόνος και ο χώρος δεν βάζουν κανένα περιορισμό για όσους βρίσκονται στη Λεμεσό. Γιατί πουθενά αλλού δεν βρίσκεις τόσο αρμονικά δεμένους, 2 κόσμους τόσο διαφορετικούς. Ο Φεβρουάριος είναι γεμάτος ευκαιρίες για όμορφες στιγμές με φίλους και οικογένεια: από τον Άγιο Βαλεντίνο και την Τσικνοπέμπτη, μέχρι τα καρναβάλια. Εσύ απλώς επιλέγεις το σκηνικό.

swipe galleryΑγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;