A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
evel limassol
Επίσημοι Συνεργάτες

PHOTOS: Ενας μυστήριος τύπος, δημιουργεί ασύλληπτες εικόνες της Λεμεσού!

Είναι ένας Λεμεσιανός που συστήνεται αποκλειστικά και μόνο μέσα από τις εικόνες που δημιουργεί στην πόλη. Αρνείται  να αποκαλύψει την ταυτότητά του και το μόνο που δηλώνει είναι ότι έχει πολλές ακόμα ιδέες που περιμένουν να αποκαλυφθούν μέσα από την camera του drone.

Αν και ασχολείται με τη φωτογραφία εδώ και 15 χρόνια, φέτος για πρώτη φορά αποφάσισε να βγάλει το υλικό του σε δημόσια θέα. Καθοριστικό ρόλο στην απόφασή του έπαιξε η απόκτηση ενός drone. Η εικόνα της Λεμεσού από ψηλά είναι τέτοια, ώστε να τον εμπνεύσει για να δημιουργήσει διαφορετικές και ευφάνταστες εικόνες, που είναι δύσκολο να αναγνωρίσεις μερικές φορές, ακόμα κι αν είναι από τις πιο γνώριμες στους περισσότερους τοποθεσίες της πόλης και της επαρχίας.

Η drone camera ήταν η αφορμή για να δημιουργήσει ένα διαδικτυακό alter ego, με το όνομα Drony, παρουσιάζοντας όλες αυτές τις εντυπωσιακές εικόνες, με περίεργα σχήματα, γραμμές και σύνθεση, που ήδη έχουν αρχίσει να τραβάνε μαζικά το ενδιαφέρον του κόσμου στο Instagram. Κάποιες από τις εικόνες αυτές είναι απλώς προϊόν της ιδιαίτερης οπτικής γωνίας στα πράγματα, κάποιες άλλες, όμως, είναι αποτέλεσμα ειδικής επεξεργασίας ή και σκηνοθεσίας ακόμα. Σε όλες τις περιπτώσεις, όμως, τα τοπία της Λεμεσού, πιο ειδυλλιακά, καθημερινά ή και ιστορικά, αναδεικνύονται μέσα από μια δημιουργική ματιά που εντυπωσιάζει.

Ο ίδιος ο Drony δηλώνει μεγάλος fan του All About Limassol, το οποίο δημιουργεί συχνά αφιερώματα σε λιγότερο ή περισσότερο γνωστούς φωτογράφους της Λεμεσού (όπως ο Μάρκος Haber). Όπως εξηγεί, είναι σημαντικό να αναδεικνύεται η δουλειά που παράγεται, με έμπνευση τη Λεμεσό, από ερασιτέχνες ή επαγγελματίες.

Φωτογραφίες: @dronycyprus

swipe galleryΑγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.