A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

PHOTOS: Αυτός ο νεαρός «ζωγραφίζει» τη Λεμεσό με τη φωτογραφική του!

Γεννήθηκε στη Λεμεσό, όμως, σχετικά πρόσφατα έγινε για τον ίδιο ο τόπος διαμονής του. Από τότε ξεκίνησε και η διαδικασία εξερεύνησής της. Οι δυτικότερες ακτές της επαρχίας αποτελούν συχνά αντικείμενο των φωτογραφίσεών του, αφού βρίσκονται κοντά στον τόπο διαμονής του, και καταφέρενει να μεταφέρει τις ομορφότερες στιγμές από τα τοπία αυτά με τρόπο τέτοιο, ώστε να μοιάζουν με πίνακες ζωγραφικής.

Ο Χαράλαμπος Κουλουμής είναι από τους πιο νεαρούς φωτογράφους που δραστηριοποιούνται στη Λεμεσό (και όχι μόνο) και έχει καταφέρει να δίνει το δικό του στίγμα και τη δική του ιδιαίτερη οπτική γωνία με τις φωτογραφίες που δημιουργεί. Οι ώρες του ηλιοβασιλέματος ή της ανατολής του ήλιου, το σούρουπο ή οι μουντές ημέρες, που του επιτρέπουν να πειραματιστεί με το φως, τα χρώματα και τις σκιές, φαίνεται ότι είναι από τις αγαπημένες του στιγμές για φωτογραφίσεις.

Σε ένα μικρό δείγμα από φωτογραφίες του, με εικόνες από τις ακτές τη χερσονήσου του Ακρωτηρίου, από την περιοχή της Απλώστρας (Lady's Mile), από την παραλία Ζαπάλο, από το φράγμα του ποταμού Κούρη, αλλά και από το μόλο της Λεμεσού, ο Χαράλαμπος ξεκαθαρίζει ότι ο δικός του φακός και η δική του ματιά βλέπουν μια Λεμεσό άκρως εντυπωσιακή.

swipe gallery


Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;