Φωτορεπορτάζ από τη μεγαλύτερη έκθεση για τη βιομηχανία πετρελαίου και φυσικού αερίου στην Αν. Μεσόγειο

07/04/2017
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τις διαφορετικές πτυχές αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Tη μεγαλύτερη μέχρι σήμερα διοργάνωση East Med Marine and Oil & Gas διοργάνωσε ο Όμιλος Εταιρειών Fameline Holding Group στο ξενοδοχείο GrandResort, στη Λεμεσό. Η εκδήλωση είναι η μόνη εξειδικευμένη έκθεση ναυτιλιακής τεχνολογίας που πραγματοποιείται στην Ανατολική Μεσόγειο.

Η αναβαθμισμένη, όγδοη διοργάνωση East Med Marine and Oil & Gas παρουσίασε μια διευρυμένη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών γύρω από τους τομείς πετρελαίου και φυσικού αερίου. Στόχος της έκθεσης είναι να προσφέρει στους επισκέπτες της την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις στους τομείς τεχνικού εξοπλισμού πλοίων, συστημάτων ασφάλειας, αυτοματισμού, πλοήγησης και επικοινωνίας, δεξαμενισμού και επισκευής πλοίων, εξειδικευμένων προϊόντων όπως χημικά, λιπαντικά, καύσιμα, χρώματα, καθώς επίσης σε όλους τους τομείς εξόρυξης και παραγωγής υδρογονανθράκων. 

Στο πλαίσιο της έκθεσης πραγματοποιούνται επίσης σεμινάρια, παρουσιάσεις και networking cocktail, ώστε οι εκθέτες και άλλοι ενδιαφερόμενοι να ενδυναμώσουν τις επαγγελματικές τους σχέσεις με διευθυντικά στελέχη του τεχνικού και αγοραστικού τομέα που διεξάγουν εργασίες στην Κύπρο και την Ανατολική Μεσόγειο.

Η Εast Med Marine and Oil & Gas Exhibition διοργανώνεται υπό την αιγίδα του υπουργού Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Μάριου Δημητριάδη, και υποστηρίζεται από τον Δήμο Λεμεσού, το Κυπριακό Ναυτιλιακό Επιμελητήριο (CSC), το Τμήμα Εμπορικής Ναυτιλίας (DMS), τον Κυπριακό Σύνδεσμο Εταιρειών Πετρελαίου & Φυσικού Αερίου (Cyprus Oil & Gas Association) και το Ινστιτούτο Ναυτικών Μηχανικών (IMarEST). 

Δες περισσότερες πληροφορίες εδώ.

swipe gallery
1429