Εκθέσεις

Πέμπτη, 06 Απριλίου 2017

East Med Expo 2017 @ GrandResort


Με πάνω από 100 εκθέτες από όλο τον κόσμο, η East Med Marine and Oil & Gas Expo συνεχίζει για όγδοη χρονιά να παρέχει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τις κορυφαίες θαλάσσιες / παράκτιες και τις βιομηχανίες πετρελαίου και φυσικού αερίου να ανταλλάξουν γνώμες και να μάθουν για σημαντικές εξελίξεις της βιομηχανίας και της τεχνολογίας.

Το 2017, η East Med Marine and Oil & Gas Expo λαμβάνει χώρα με τη στήριξη από το Υπουργείο Μεταφορών, Συγκοινωνιών και Έργων, το Τμήμα Εμπορικής Ναυτιλίας, το Ναυτιλιακό Επιμελητήριο Κύπρου, τον Σύνδεσμο Πετρελαίου και Φυσικού Αερίου Κύπρου, το Δήμο Λεμεσού και το Ινστιτούτο Θαλάσσιας Μηχανικής, Επιστήμης και Τεχνολογίας Κύπρου.

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.