Πανευρωπαϊκό βραβείο για ανάπτυξη 14,000 τ.μ. στη Λεμεσό!

13/11/2017
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τις διαφορετικές πτυχές αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Μια εντυπωσιακή ανάπτυξη σε έκταση 14,000 τ.μ. με θέα τη θάλασσα, ξεχώρισε με διάκριση 5 αστέρων στην κατηγορία των Οικιστικών Αναπτύξεων στην Ευρωπαϊκή Διοργάνωση των Βραβείων Ακινήτων 2017 – 2018 στο Λονδίνο. Πρόκειται για μια επιβλητική και σύνθετη ανάπτυξη της εταιρείας Askanis Developments, το Opera, στην παραθαλάσσια περιοχή της Γερμασόγειας.

Το έργο ξεχώρισε τόσο για το σχεδιασμό, όσο και για τα κατασκευαστικά χαρακτηριστικά του, ανάμεσα σε συνολικά 200 υποψηφιότητες από όλη την Ευρώπη. Η επιτυχία αυτή αναδεικνύει το υψηλό επίπεδο του κατασκευαστικού τομέα στη Λεμεσό, προβάλλοντας διεθνώς τα ακίνητα που διαθέτει η πόλη. Η διάκριση του Opera by Askanis προσφέρει αυτόματα στο έργο μια θέση ανάμεσα στις υποψηφιότητες για τα Διεθνή Βραβεία Ακινήτων.

Η ανάπτυξη περιλαμβάνει συνολικά 47 πολυτελείς κατοικίες, μεταξύ των οποίων πολυτελή διαμερίσματα, επαύλεις και ημιανεξάρτητες κατοικίες. Όλοι οι εξωτερικοί τοίχοι είναι επενδυμένοι με ανθεκτικά υλικά (όπως μάρμαρο ή γρανίτες), ενώ η κάθε κατοικία έχει διακοσμηθεί με ξεχωριστό σχεδιασμό και στυλ. Το πιο εντυπωσιακό στοιχείο της ανάπτυξης είναι η κεντρική πισίνα με μια μεγάλη νησίδα στο κέντρο της (κατάλληλη για ηλιοθεραπεία), που συνδέεται με τον υπόλοιπο χώρο με γέφυρες. Το στοιχείο του νερού είναι κυρίαρχο σε όλη την ανάπτυξη, με μικρές λίμνες και ρυάκια να περιβάλλουν όλες τις κατοικίες, δίνοντας την εντύπωση ότι το Opera βρίσκεται μέσα στο νερό. 

swipe gallery
13593