75174

21 παιδότοποι για παιχνίδι και διασκέδαση στη Λεμεσό!

14/08/2022
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τα διαφορετικά πλεονεκτήματα αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Η Λεμεσός διαθέτει αρκετούς χώρους για παιχνίδι και διασκέδαση, τόσο υπαίθριους, όσο και στεγασμένους. Από τη μία άκρη της μέχρι την άλλη, βρίσκει κανείς όμορφους προορισμούς για οικογένειες με παιδιά. 

Με επιλογές για όλες τις εποχές του χρόνου, το μόνο που μένει να κάνεις είναι να αρχίσεις να προγραμματίζεις τις επισκέψεις σου, σύμφωνα με τη λίστα που ακολουθεί.

​1. Masterland

Η Masterland είναι μια πιστή αναπαράσταση πόλης με κτίρια, στρωμένους δρόμους, αυτοκίνητα, ακόμα και με τη δική της οικονομία. Σε αυτό το ιδιαίτερο πάρκο, τα παιδιά ζουν και ενεργούν σαν ενήλικες μέσα από δημιουργικές δραστηριότητες.

Διεύθυνση: Σπύρου Κυπριανού 48
Τηλέφωνο: 77 777850

2. Playlounge

Στον χώρο της Αγοράς Λεμεσού, δημιουργήθηκε ένας μοντέρνος παιδότοπος με διασκεδαστικά παιχνίδια, επίβλεψη από επαγγελματίες και χώρο αναψυχής για τους γονείς.

Διεύθυνση: Limassol Agora, Πλατεία Σαριπόλου
Τηλέφωνο: 25 899559

3. My Mall – Playplanet Kidsland

Στον υπόγειο χώρο του My Mall λειτουργεί παιχνιδότοπος για παιδιά προσχολικής ηλικίας, bowling και άνετους χώρους για τους γονείς, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη εμπειρία για όλη την οικογένεια. 

Διεύθυνση: Φραγκλίνου Ρούσβελτ 285
Τηλέφωνο: 70 006767

4. Bubble Park

Ο παιχνιδότοπος που βρίσκεται κοντά στη Μαρίνα Λεμεσού, διαθέτει μεγάλα δωμάτια και εξωτερικούς χώρους με έντονα χρώματα, χαρούμενη διακόσμηση και πολλά παιχνίδια που θα λατρέψουν οι μικροί επισκέπτες του.

Διεύθυνση: Τζελάλ Μπαγιάρ 13
Τηλέφωνο: 70 008586

5. Bricks 4 Kidz

Ένας παιδότοπος για παιδιά ηλικίας 2 – 15 χρόνων, συνδυάζει την εκπαίδευση με τη διασκέδαση και τη δημιουργικότητα. Με την καθοδήγηση του προσωπικού, τα παιδιά απασχολούνται με ποικίλες δραστηριότητες, με πιο δημοφιλή επιλογή τα παιχνίδια Lego. 

Διεύθυνση: Σπύρου Κυπριανού 79
Τηλέφωνο: 77 770210

6. Hula Hoop

Ο παιδότοπος Hula Hoop διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία από παιχνίδια, σε έναν άνετο περιβάλλον. Σε ειδικές περιστάσεις οι μασκότ από αγαπημένους ήρωες κινουμένων σχεδίων, κάνουν την εμφάνισή τους για να διασκεδάσουν τα παιδιά. 

Διεύθυνση: Μονής Μαχαιρά 7
Τηλέφωνο: 99 462275

7. Kidsworld Playcentre

Ένας χώρος ιδανικός για κάθε ηλικία, με παιχνίδια που μπορούν να απασχολήσουν και να διασκεδάσουν τα παιδιά, όσο οι γονείς χαλαρώνουν στην άνετη καφετέρια του παιδότοπου.

Διεύθυνση: Αναπαύσεως 1, Άγιος Νικόλαος
Τηλέφωνο: 25 580644

8. Luna Kids

Το Luna Kids προσφέρει στις εγκαταστάσεις του την ευκαιρία για παιχνίδι, χορό και φαγητό. Είναι δημοφιλής προορισμός για πάρτι γενεθλίων, χάριν στα όμορφα χρώματα και τη φιλόξενη ατμόσφαιρα.

Διεύθυνση: Δημοκρατίας 20
Τηλέφωνο: 99 462831

9. Puzzles Children's Center

Ο παιδότοπος διαθέτει ένα ειδικά διαμορφωμένο περιβάλλον, όπου τα παιδιά μπορούν να απολαύσουν όμορφες στιγμές μαζί με την παρέα τους.

Διεύθυνση: Θεσπιιών 18, Αγία Φύλα
Τηλέφωνο: 25 772727

10. Arizona Luna Park

Το Λούνα Παρκ Arizona, φιλοξενεί δεκάδες παιχνίδια και τρόπους ψυχαγωγίας. Διαθέτει πίστα από συγκρουόμενα αυτοκίνητα, video games και ένα άνετο χώρο για διοργάνωση πάρτι γενεθλίων.

Διεύθυνση: Φανερωμένης, Επισκοπή
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 25 932 073

 

Παιδότοποι σε πάρκα

11. Πάρκο Επισκοπής - Amigos Café

Στο κέντρο της κοινότητας Επισκοπής Λεμεσού, ένας μεγάλος παιδότοπος με σύγχρονες εγκαταστάσεις, φιλοξενεί παιδιά και γονείς σε ένα όμορφο περιβάλλον. Το café που λειτουργεί δίπλα στον χώρο αυτό φροντίζει για τη διοργάνωση γενεθλίων.

Διεύθυνση: Επισκοπή Λεμεσού
Τηλέφωνο: 25 934650

12. Κοινοτικό Πάρκο Κολοσσίου

Σε μία έκταση άνω των 2000 τ.μ., το πάρκο φιλοξενεί πολλά και διάφορα παιχνίδια με δάπεδα ασφαλείας. Σε παρακείμενο χώρο βρίσκονται γήπεδα ποδοσφαίρου και μπάσκετ.

Διεύθυνση: Κολόσσι B6
Τηλέφωνο: 95 163550

13. Πάρκο Φιλελλήνων

Με εγκαταστάσεις κατάλληλες για όλες τις ηλικίες, το πάρκο διαθέτει σύγχρονο παιδότοπο με δάπεδο ασφαλείας, τεχνητές λιμνούλες με σιντριβάνια και ένα φιλόξενο αναψυκτήριο για τους επισκέπτες του.

Διεύθυνση: Γωνία Τριών Ιεραρχών και Πειραιώς

14. Lanitio Coffee & Fun

Ο παιδότοπος βρίσκεται δυτικά του Λανιτείου σταδίου, όπου υπάρχει ένας μεγάλος, υπαίθριος χώρος κάτω από τα πεύκα, αλλά και χώρος με όργανα γυμναστικής για παιδιά και ενήλικες. Στο χώρο, λειτουργεί και αναψυκτήριο.

Διεύθυνση: Λεωφόρος Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 153
Τηλέφωνο: 99 284323

15. Πάρκο Αναγέννησης

Ο άνετος και σύγχρονος παιδότοπος, τα όργανα γυμναστικής για ενήλικες και ο χώρος για εκδηλώσεις, είναι ανάμεσα στις διευκολύνσεις που προσφέρει η Πλατεία Αναγέννησης.

Διεύθυνση: Γωνία Τζελάλ Μπαγιάρ και Βαγιαζίτ

16. Πάρκο Μελίνας Μερκούρη

Σε ένα γνωστό πάρκο στη Μέσα Γειτονιά, δημιουργήθηκε ο χώρος αυτός για μια χαλαρή βόλτα για καφέ, αλλά και για παιχνίδι και άσκηση των παιδιών.

Διεύθυνση: Πανίκου Χαράκη, Μέσα Γειτονιά
Τηλέφωνο: 99 788303

17. Πάρκο Πάνω Πολεμιδιών

Σε μια ήσυχη γειτονιά των Πάνω Πολεμιδιών, λειτουργεί ένα καταπράσινο πάρκο, ιδανικό για καθημερινές βόλτες και εορταστικές στιγμές με παιχνίδι και διασκέδαση. Υπάρχουν παιχνίδια για παιδιά κάθε ηλικίας σε υπαίθριο και καλυμμένο χώρο.

Διεύθυνση: Πάνω Πολεμίδια
Τηλέφωνα: 99 962600, 99 300391

18. Εθνικό Δασικό Πάρκο

Ο παιδότοπος του Εθνικού Δασικού Πάρκου είναι ένας όμορφος χώρος, καλυμμένος με γρασίδι, ο οποίος διαθέτει ξύλινα κιόσκια για φαγητό στην ύπαιθρο, αναψυκτήριο, αλλά και παιχνίδια με δάπεδο ασφαλείας.

Διεύθυνση: Πάνω Πολεμίδια (κοντά στην Αρχή Αδειών)
Τηλέφωνο: 99 451006

19. Παραθαλάσσιο πάρκο

Το παραθαλάσσιο πάρκο της Λεμεσού είναι από τους δημοφιλέστερους προορισμούς για όλη την οικογένεια. Πέρα από τους πεζοδρόμους και τον ποδηλατόδρομο, διαθέτει μεγάλους παιδότοπους με δάπεδο ασφαλείας, αλλά και αναψυκτήρια.

Διεύθυνση: Χριστόδουλου Χατζηπαύλου, Λεμεσός

20. Δημόσιος Κήπος Λεμεσού

Ο Δημόσιος Κήπος Λεμεσού, είναι ο χώρος με τον οποίο έχουν συνδέσει όμορφες αναμνήσεις πολλές γενιές στην πόλη, εδώ και 1 αιώνα σχεδόν. Ο κήπος είναι καλυμμένος από πυκνά δέντρα και διαθέτει διάφορα υπαίθρια παιχνίδια.

Διεύθυνση: Λεωφόρος Βύρωνος 3105
Τηλέφωνο: 25 588345

21. Κοινοτικό Πάρκο Παρεκκλησιάς

Το πάρκο βρίσκεται στην είσοδο της κοινότητας Παρεκκλησιάς, περίπου 10 λεπτά από την πόλη της Λεμεσού, από όπου απολαμβάνει υπέροχη θέα. Χωρίζεται σε 3 επίπεδα, με παιχνίδια σε δάπεδο ασφαλείας και σε χώρο με γρασίδι.

Διεύθυνση: Άνθεων 3
Τηλέφωνο: 99 484489

Σχετικα