A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
evel limassol
Επίσημοι Συνεργάτες

OPENING: Η νέα άφιξη για μοναδικά, ρετρό πάρτι στη Λεμεσό!

Λέγεται Discoland και πρόκειται να γίνει ο νέος αγαπημένος προορισμός για ρετρό πάρτι στη Λεμεσό. Με διακόσμηση και επίπλωση εμπνευσμένη από τα αμερικάνικα diners της δεκαετίας του 1950 – 60, με ξεκάθαρες rock ‘n’ roll αναφορές, ο χώρος αυτός δημιουργεί ένα εντελώς διαφορετικό σκηνικό για διασκέδαση στην πόλη.

Ο χώρος βρίσκεται στο μεσοπάτωμα του γνωστού πολυχώρου Galactica στη Λεμεσό και δημιουργήθηκε με σκοπό να δώσει επιπλέον επιλογές για όσους θέλουν να γιορτάσουν γενέθλια ή άλλες ξεχωριστές περιστάσεις, ανεξαρτήτως ηλικίας. Η διακόσμηση με τα έντονα χρώματα, με επίπλωση που ήρθε μετά από ειδική παραγγελία από το εξωτερικό, δημιουργεί ένα κεφάτο σκηνικό, το οποίο μπορεί να ταιριάξει σε παιδιά, έφηβους ή και «παιδιά» μεγαλύτερης ηλικίας.

Η αίθουσα μπορεί να φιλοξενήσει έως και 80 άτομα, διαθέτοντας, εκτός από τα άνετα καθίσματα, ποικιλία από μουσικές επιλογές (θεματικές, ρετρό ή άλλες), εντυπωσιακά φωτορυθμικά που παραπέμπουν όντως σε disco, και επιλογές για karaoke και move σε μεγάλη οθόνη. Για τον καλύτερο προγραμματισμό του χώρου, είναι καλό να γίνονται κρατήσεις περίπου 1 εβδομάδα νωρίτερα.

Βρες περισσότερες πληροφορίες για κρατήσεις στο Galactica εδώ.

swipe galleryΑγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.