A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
evel limassol
Επίσημοι Συνεργάτες

Μια γευστική ιταλική συνήθεια, νοστιμίζει τα απογεύματα της Λεμεσού!

Το σκηνικό έχει ως εξής: η μέρα έχει σχεδόν φύγει, οι δουλειές και οι υποχρεώσεις έχουν τελειώσει, το μεσημεριανό το έχεις χωνέψει, το βραδινό ακόμα δεν το έχεις σκεφτεί και κινδυνεύεις να πέσεις πάλι στη ρουτίνα. Είναι, μάλλον, επειδή δεν έχεις υπόψη σου το aperitivo, μια γευστική ιταλική συνήθεια, που εδώ και λίγο καιρό νοστιμίζει και τα απογεύματα της Λεμεσού.

Ένα πλούσιο μπουφέ με εκλεκτά τσιμπήματα, με κάθε είδους ιταλικά αλλαντικά και τυριά, αρώματα, χρώματα και γεύσεις της Μεσογείου, γίνονται το ιδανικό συνοδευτικό για χαλαρωτικό κρασάκι ή cocktail κάθε απόγευμα. Μαζί με το ποτό σου, μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα από τη μεγάλη ποικιλία και να απολαύσεις υπέροχα συνοδευτικά, εντελώς δωρεάν. Όσο για τα ποτά, τα αγαπημένα cocktail με Aperol spritz, το κλασικό negroni και τα ποτά με martini, συμπληρώνουν την ιταλική αυτή συνήθεια.

Το aperitivo προσφέρεται από Δευτέρα μέχρι Κυριακή, 6 μ.μ. – 9 μ.μ. στο café Pascucci, έναν προσεγμένο χώρο, με άνετο και φιλόξενο σαλόνι, με απλές γραμμές και ιταλική φινέτσα στη διακόσμησή του. Η φιλοσοφία των ιταλικών γεύσεων δεν χαρακτηρίζει μόνο τον καφέ του, αλλά και τα ελαφριά γεύματα που θα βρεις στο μενού του, επομένως αν ψάχνεις για ένα εύκολο γεύμα, θα βρεις τη λύση στον ίδιο χώρο.

Βρες περισσότερες πληροφορίες για το Caffé Pascucci εδώ.

swipe galleryΑγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;