1238

Μια ανεπανάληπτη διοργάνωση στην καταπράσινη, ανοιξιάτικη Λεμεσό!

26/02/2018
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τα διαφορετικά πλεονεκτήματα αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Πρόκειται για μια εκδήλωση πρωτοφανών διαστάσεων για τη Λεμεσό, αλλά και για την Κύπρο ολόκληρη. Με δραστηριότητες από νωρίς το απόγευμα μέχρι και αργά το βράδυ, το πρώτο Σάββατο της άνοιξης γίνεται μια μεγάλη γιορτή μέσα στο πράσινο, με μόδα, τέχνες, χορό και ζωντανή μουσική.

Από την παραθαλάσσια περιοχή της Γερμασόγειας, μέχρι και τις παρυφές του φράγματος, χιλιάδες κόσμος θα συγκεντρωθεί για να συμμετάσχει στη μεγαλύτερη σε έκταση δεντροφύτευση που έχει γίνει στα χρονικά της Κύπρου. Με χιλιάδες εθελοντές να έχουν εκφράσει ενδιαφέρον, ώστε να φυτέψουν τα νέα δεντράκια, η εκδήλωση αυτή ήδη θεωρείται μοναδική στο είδος της. Ακόμα περισσότεροι είναι αυτοί που θα βρεθούν λίγο πριν τη δύση του ήλιου στον χώρο του Ποταμού Γερμασόγειας, για να συμμετάσχουν σε μια σειρά από υπέροχες, ψυχαγωγικές δραστηριότητες.

Από τις 5 το απόγευμα, στον χώρο εκδηλώσεων θα αρχίσουν να πραγματοποιούνται καλλιτεχνικές επιδείξεις με μοντέρνες τεχνοτροπίες, όπως επίσης και επιδείξεις μόδας, με ιδιαίτερες στυλιστικές προτάσεις, καθώς και μια μεγάλη συναυλία, ενώ στον χώρο θα λειτουργούν ενημερωτικά περίπτερα και θα υπάρχουν επιλογές με φαγητό και ποτό. Στόχος της προσπάθειας είναι να καθιερωθεί ο πρώτος επίσημος θεσμός δεντροφύτευσης στην Κύπρο με σκοπό την ανάπτυξη της περιβαλλοντικής συνείδησης, αφού κάθε νέο δέντρο, μια μέρα θα δώσει σκιά και οξυγόνο στα παιδιά που θα παραλάβουν αυτόν τον τόπο.

Μάθε περισσότερα για την εκδήλωση εδώ.

Η ολοήμερη εκδήλωση πραγματοποιείται με αφορμή την παγκόσμια μέρα άγριας ζωής, χλωρίδας και πανίδας, υπό την αιγίδα του Δήμου Γερμασόγειας, με τη χορηγία των McDonald’s, KPMG, Πολυκλινική Yγεία και Askanis Group.  

swipe gallery