Άλλα

Σάββατο, 03 Μαρτίου 2018

Δεντροφύτευση PAT 2018 @ Γερμασόγεια


Η μεγαλύτερη σε μήκος δεντροφύτευση, που έχει πραγματοποιηθεί μέχρι τώρα στην Κύπρο (5 χλμ), διοργανώνεται στη Γερμασόγεια με τη συμμετοχή πολλών οργανωμένων συνόλων και εταιρειών της Λεμεσού. 

Στους συμμετέχοντες θα δοθούν δωρεάν προς φύτευση 3,000 δέντρα συνολικά, που θα φυτευτούν από το φράγμα της Γεμρασόγειας μέχρι και την παραλία. 

Με το τέλος της δεντροφύτευσης θα πραγματοποιηθεί ένα εκπληκτικό Fashion Show, ενώ μια ομάδα Graffiti θα φέρει χρώμα στην εκδήλωση με οικολογικά spray. Παράλληλα, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ψυχαγωγηθούν με μουσική από συγκροτήματα και Djs, αλλά και να ενημερωθούν για την πυρόσβεση. Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν επίσης motivation speakers και διάσημοι bloggers.

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.