Η μεγαλύτερη έκθεση κυπριακών προϊόντων και πάλι στη Λεμεσό

Διοργανώνεται για 3η συνεχόμενη χρονιά η έκθεση «Made in Cyprus» στην οποία τιμάται η Κυπριακή Αγορά. Σε δύσκολους καιρούς το World Trade Centre Cyprus αναγνωρίζει τις θετικές προοπτικές της τοπικής αγοράς και προβάλλει με τον καλύτερο τρόπο τα Κυπριακά προϊόντα και τις Κυπριακές Υπηρεσίες σε ντόπιους και τουρίστες.

Το ταξίδι της διοργάνωσης ξεκίνησε το 2014 και από τότε ταξίδεψε σε Κίνα, Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Καναδά και Αφρική, και προετοιμάζεται για μελλοντικούς προορισμούς. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην έκθεση αποτελούν τα προϊόντα «made in Cyprus». Από παραδοσιακά εδέσματα, προϊόντα από χαρούπι, αλλαντικά, μέλι μέχρι υφαντουργίες, σουβενίρ, προϊόντα ομορφιάς, αλλά και μοντέρνες δημιουργίες. Στην έκθεση θα λάβουν μέρος υπηρεσίες όπως, τραπεζιτικοί οργανισμοί, ασφαλιστικές εταιρείες, εταιρείες τηλεποικοινωνιών, αρχιτεκτονικά γραφεία και πολλά άλλα.

Με κοινό όραμα την οικονομική ανάκαμψη της χώρας μας, οφείλουμε να στηρίξουμε την οικονομία της Κύπρου και να δώσουμε σοβαρούς λόγους στους νέους ανθρώπους να τολμήσουν να δημιουργήσουν και να εξελιχθούν μέσα από τα τοπικά προϊόντα και τις υπηρεσίες. Η Κυπριακή αγορά αντιμετωπίζει προκλήσεις και έχει ανάγκη από άτομα φιλόδοξα και εργατικά που θα δώσουν μια καινοτόμο ενέργεια στο παζάρι γενικότερα. Τα οφέλη της επιτυχίας, μεταξύ άλλων, θα βάλουν ένα σταθερό τροχοπέδη στην ανεργία, ενώ θα δώσουν θετική πνοή με τα όσα συμβαίνουν σε όλο τον κόσμο και θα ανοίξουν νέες προοπτικές. Τοπικές προοπτικές... Οφείλουμε να γνωρίζουμε τα τοπικά προϊόντα.        

Φέτος, το 3ήμερο 16,17,18 Σεπτεμβρίου 2016, η έκθεση «Made in Cyprus» θα βρίσκεται και πάλι στο Πολιτιστικό Κέντρο Τρακασόλ, στη Μαρίνα Λεμεσού. Η διοργάνωση αποτελεί πλέον θεσμό για τη Λεμεσό και σημαντικό εργαλείο για τη μεγαλύτερη εκθεσιακή παρουσίαση και προβολή της Κυπριακής Αγοράς. Η έκθεση έχει τεθεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού. Υποστηρικτές ο Δήμος Λεμεσού, η Ομοσπονδία Εργοδοτών και Βιομηχάνων, το Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού, η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λεμεσού, Ράδιο Πρώτο και Russian Radio.

Platinum Χορηγός: Cyprus Land, Cyprus Inform
Gold Χορηγοί: PWC, Τράπεζα Κύπρου, Trust, PrimeTel
Χορηγός Επικοινωνίας: Time Out

Περισσότερες Πληροφορίες

swipe gallery


swipe gallery

2830