A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
evel limassol
Επίσημοι Συνεργάτες

Η μυστική λίμνη στο Τρόοδος έγινε… παγοδρόμιο!

Προετοιμάζοντας την εξόρμηση που έχει προγραμματιστεί για τα μέσα Φεβρουαρίου, η Cyprus From Air βρέθηκε για μια αναγνωριστική επίσκεψη στη μυστική λίμνη του Τροόδους. Η επίσκεψη επιβεβαίωσε περίτρανα, ότι η εποχή είναι ιδανική για εκδρομή, αφού η λίμνη που «κρύβεται» μέσα στο δάσος του Τροόδους, προσφέρει αυτό τον καιρό μοναδικό θέαμα.

Ένα απίστευτα τεράστιο, κρυστάλλινο παγοδρόμιο έχει δημιουργηθεί στην επιφάνεια της μυστικής λίμνης, μετά τις ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες που επικράτησαν. Η γύρω περιοχή είναι καλυμμένη με χιόνι και η εικόνα είναι εντελώς διαφορετική από αυτή που δημιουργείται σε άλλες εποχές, με τα χρυσά χρώματα του φθινοπώρου ή το έντονο πράσινο της άνοιξης.

Τα σκυλιά της Cyprus From Air διέσχισαν την παγωμένη επιφάνεια της λίμνης, «γλιστρώντας» από τη μία άκρη μέχρι την άλλη, διασκεδάζοντας ιδιαίτερα σε αυτό το πρωτόγνωρο σκηνικό. Στο βυθό της λίμνης είναι πιο ευδιάκριτα από ποτέ τα απομεινάρια από παλιά κτίσματα στο χώρο αυτό, ο οποίος δεν ήταν πάντα γεμάτος από νερό. Το χιονισμένο μονοπάτι του Αλμυρολίβαδου, που οδηγεί στη λίμνη, προσθέτει ακόμα ένα επίπεδο δυσκολίας στην όλη διαδρομή, όμως είναι αναμφίβολα μια μοναδική εμπειρία.

Ετοιμάσου για μια χειμερινή περιπέτεια στη μυστική λίμνη του Τροόδους!

Φωτογραφίες: Manos Botrini

swipe galleryΑγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;