4522

Η Λεμεσός γιορτάζει το Πάσχα με δεκάδες παραδοσιακές (και όχι μόνο) εκδηλώσεις!

25/04/2019
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τα διαφορετικά πλεονεκτήματα αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Το Πάσχα στον τόπο μας γιορτάζεται πάντα με λαμπρότητα, δίνοντας πολλές ευκαιρίες σε μικρούς και μεγάλους να διασκεδάσουν. Δεκάδες εκδηλώσεις, τόσο στην ύπαιθρο, όσο και στην πόλη, προσφέρονται και φέτος, ώστε η εορταστική αυτή περίοδος να είναι όσο το δυνατόν πιο γεμάτη και πιο ενδιαφέρουσα.

Τα χωριά της επαρχίας Λεμεσού από άκρη σε άκρη, έχουν ετοιμάσει πρόγραμμα εκδηλώσεων το οποίο καλύπτει ένα ευρύ φάσμα ημερών, από το Μεγάλο Σάββατο μέχρι και την Κυριακή του Θωμά. Δραστηριότητες που παραδοσιακά συντροφεύουν όσους βρεθούν στην ύπαιθρο αυτή την εποχή, διοργανώνονται και φέτος σε ορεινά χωριά όπως η Λόφου, το Φοινί, το Κοιλάνι, η Κυπερούντα, το Πελένδρι, ο Λουβαράς, το Καλό Χωριό, τα Καμινάρια και η Δορά, αλλά και σε χωριά πιο χαμηλά, όπως η Ανώγυρα, η Σωτήρα και το Πεντάκωμο.

Όσοι μείνουν κοντά στην πόλη της Λεμεσού, θα έχουν επίσης την ευκαιρία να γιορτάσουν παραδοσιακά, με εκδηλώσεις που διοργανώνουν οι δήμοι Γερμασόγειας και Αγίου Αθανσίου. Αλλά και για εκείνους που δε θα περιοριστούν στις παραδοσιακές επιλογές, δε λείπουν και οι προτάσεις για νυχτερινή διασκέδαση στην πόλη.


Δες όλες τις εκδηλώσεις εδώ.