14745

Γνωστό μπαράκι της Λεμεσού σου ετοιμάζει ένα προσωπικό «μπουφέ» από ποτά!

20/02/2018
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τα διαφορετικά πλεονεκτήματα αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Κάτι ιδιαίτερο και αρκετά ενδιαφέρον εισάγει στην κουλτούρα της διασκέδασης στη Λεμεσό, ένα από τα πιο αγαπημένα μπαρ της πόλης. Η επιλογή ενός και μόνο ποτού δεν είναι μονόδρομος, πια, ενώ αυτή η ιδιαίτερη, ατομική ποικιλία με ποτά, γίνεται η αφορμή για να εξερευνήσεις εκλεκτές γεύσεις και αρώματα.

Ο συνδυασμός που προσφέρει το μπαρ Μαντάμ, στην Πλατεία Ηρώων, ονομάζεται “flights” και στο εξωτερικό είναι μια πρακτική αρκετά δημοφιλής, προκειμένου να μπορεί κανείς να δίνει έμφαση στην ποιότητα των γεύσεων, χωρίς να χρειάζεται να υπερκαταναλώσει. Το σύστημα αυτό αποτελείται από 3 ή 4 διαφορετικές επιλογές από εκλεκτά και παλαιωμένα με ιδιαίτερους τρόπους whiskeys, από τις πλέον ξακουστές ετικέτες που κυκλοφορούν. Το μπαρ έχει δημιουργήσει 3 διαφορετικά μενού συνδυασμών και το καθένα από αυτά προσφέρει μια διαφορετική εμπειρία, όπου το ποτό γίνεται το κέντρο του ενδιαφέροντος.

Καθένα από τα ποτήρια της ξύλινης βάσης που φιλοξενεί τον συνδυασμό, περιέχει ποσότητα ίση με την μισή περίπου μιας κανονικής δόσης. Αυτή η ποσότητα είναι αρκετή ώστε να απολαύσει κανείς πλούσια αρώματα, γλυκά, φρουτώδη ή και πιο έντονα, όπως επίσης και διαφορετικές εκδοχές της γεύσης του δημοφιλούς, σκωτσέζικου ποτού. Μέσα από τη διαδικασία αυτή, ακόμα κι αν δεν αγαπά κανείς ιδιαίτερα την τυπική γεύση του whiskey, μάλλον θα εκπλαγεί ευχάριστα από την ποικιλία.

swipe gallery