Εντυπωσιακά μηχανήματα και ιστορικές φωτογραφίες στο νέο μουσείο της Λεμεσού!

21/04/2017
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τις διαφορετικές πτυχές αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Πραγματοποιούνται το Σάββατο, 6 Μαΐου 2017, τα εγκαίνια του μουσείου παλαιών μηχανημάτων του ΕΒΕΛ, το οποίο φέρει το όνομα του επί σειρά ετών διατελέσαντος Προέδρου του Επιμελητηρίου, αείμνηστου Κυριάκου Χαμπουλλά.

Στο μουσείο, του οποίου η υλοποίηση ακολούθησε σχετική απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΒΕΛ, εκτίθενται διάφορα παλαιά μηχανήματα, τα οποία έχουν ευγενώς διατεθεί στο Επιμελητήριο για τις ανάγκες του μουσειακού χώρου από επιχειρήσεις – μέλη, καθώς επίσης από οργανισμούς, όπως CYTA, ΑΗΚ, Δήμος Λεμεσού και Συμβούλιο Υδατοπρομήθειας Λεμεσού.

Στον περιβάλλοντα χώρο του μουσείου, βρίσκονται αναρτημένες επιλεγμένες φωτογραφίες από τη Λεμεσό περασμένων δεκαετιών, ώστε ο χώρος, σύμφωνα και με το στόχο του ΕΒΕΛ, να αποδίδει τιμή στην οικονομική δραστηριότητα της Λεμεσού του χθες. Τα εγκαίνια του μουσείου, που στεγάζεται στο ισόγειο του κτιριακού συγκροτήματος του ΕΒΕΛ, θα τελέσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.

swipe gallery

19159