Άλλα

Παρασκευή, 18 Μαΐου 2018

Εβδομάδα παγωτού @ Colors Cafe


Μια εμπειρία γνήσιας απόλαυσης για 10 ολόκληρες μέρες γίνετι ο τρόπος για να υποδεχθείς τη διάσημη Εβδομάδα Παγωτού σε μια ξεχωριστή τοποθεσία στη Λεμεσό.

Σε μια όαση δροσιάς δίπλα στην πισίνα, οι αγαπημένες σου γεύσεις παγωτού παρουσιάζονται μπροστά στα μάτια σου μέσα από μοναδικές και λαχταριστές παγωτο-δημιουργίες.

Ο Pastry Chef Δημήτρης Χατζηγιάννης και η ομάδα του, υπόσχονται μια απολαυστική εμπειρία με συνδυασμούς από σοκολάτα, καραμέλα, βανίλια, φρούτα και ξηρούς καρπούς, που μπορείς να δημιουργήσεις κατά παραγγελία, κατά τη διάρκεια μιας παρουσίασης παρασκευής παγωτού σε ειδική κρύα πλάκα.- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.