Άλλα

Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2019

Disinformation Battles @ Στοά ΤΕΠΑΚ


Η ημερίδα 'Disinformation Battles: The tools to fight it in the Digital Era' διοργανώνεται από τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Cypriot Enteprise Link και το CyprusInno στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Lead Cyprus και απευθύνεται σε άτομα που έχουν σχέση με την επικοινωνία, τη δημοσιογραφία, την πολιτική, τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές αλλά και σε κάθε ενεργό πολίτη που θέλει να μάθει πως να μην είναι θύμα της παραπληροφόρησης.

Θα πραγματοποιηθούν συνολικά 4 workshops τα οποία είναι:

1ο workshop: Η αφήγηση μιας ιστορίας - ή ακόμα και η προβολή των δεδομένων με τον Δημήτρη Τριχινά από το UNIC.

2o workshop: Κοινωνικά μέσα ενημέρωσης και το πρόβλημα των ψεύτικων ειδήσεων και ομιλία μίσους με τον Δημήτρη Πασχαλίδη από το University of Cyprus.

3ο workshop: Προς κατανόηση της διάδοσης της μνήμης με τον ομιλητή Σάββα Ζανέττου από το Cyprus University of Technology.

4ο workshop: Καταπολέμηση της καθημερινής μάστιγας της προκατάληψης και πως να μάθουμε να εμπιστευόμαστε τις πηγές της πληροφόρησής μας, με τον Κυριακό Κυριάκου, την Στυλιανή Κλεάνθους και τη Jahna Otterbache ερευνητές του RISE και του Open University Cyprus.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στις αίθουσες του κτιρίου Τάσος Παπαδόπουλος του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου στο κέντρο της Λεμεσού και την στηρίζει το Αμερικανικό Tech Camp.

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.