Αθλητικές Εκδηλώσεις / Εκδρομές

Σάββατο, 10 Φεβουαρίου 2018

Διαδρομή στη Λίμνη Αμιάντου - Λούματα των Αετών @ Τρόοδος


Μια όμορφη διαδρομή σου δίνει την ευκαιρία να εξερευνήσεις μοναδικά τοπία και να θαυμάσεις τις ομορφιές της Ορεινής Λεμεσού, ειδικά αυτή την περίοδο, που ο καιρός δίνει ένα διαφορετικό χρώμα στη φύση. 

Η διαδρομή θα πραγματοποιηθεί στο γραμμικό μονοπάτι «Λούματα των Αετών». Το μονοπάτι βρίσκεται δίπλα από τον εκδρομικό χώρο και τη λίμνη του Αλμυρολίβαδου, στην περιοχή του Αμίαντου, στο Τρόοδος, μια πορεία που θεωρείται αρκετά δύσκολη, αφού οι αλλαγές στη μορφολογία της περιοχής είναι αρκετά απαιτητικές.

Παρ’ όλα αυτά, το σπάνιο τοπίο και οι φυσικές ομορφιές της διαδρομής θα σε ανταμείψουν και με το παραπάνω. Έτσι λοιπόν, εάν επιθυμείς να απολαύσεις ένα διαφορετικό Σάββατο, μέσα στη φύση και τον καθαρό αέρα, δεν έχεις παρά να δηλώσεις συμμετοχή στη διαδρομή. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να είναι άνω των 18 χρονών και σε καλή φυσική κατάσταση.

 Φωτογραφία: Μάνος Botrini, Cyprus from Air

Βρες περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφίες για τη διαδρομή εδώ.

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.