24525

10+ café στη Λεμεσό, ιδανικά για μελέτη, εργασία και χαρά!

* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τις διαφορετικές πτυχές αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις ξεχωριστές επιλογές που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Η Λεμεσός δεν είναι απλώς η πόλη της διασκέδασης. Μπορεί να φημίζεται για τις επιλογές που προσφέρει για ξεφάντωμα και αναψυχή, αλλά την ίδια στιγμή διαθέτει και αρκετούς χώρους κατάλληλους για όσους αναζητούν ένα σημείο για διάβασμα και εργασία.

Καθώς η Λεμεσός συγκεντρώνει πια έναν αριθμό φοιτητών που ολοένα αυξάνεται (τόσο λόγω του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου, όσο και λόγω διάφορων ιδιωτικών σχολών που λειτουργούν στην πόλη), οι χώροι αυτοί αποδεικνύονται πολύτιμοι. Την ίδια στιγμή, οι επαγγελματίες που κινούνται στην πόλη, αξιοποιούν συχνά τέτοιους χώρους, προκειμένου να διευκολύνουν τη ρουτίνα τους.

Έτσι, ανάμεσα σε μια σειρά από café που θα βρεις από τη μια άκρη της Λεμεσού μέχρι την άλλη, μπορεί να βρίσκεται και το δικό σου αγαπημένο καταφύγιο για μελέτη εκτός σπιτιού. Δες τη λίστα που ακολουθεί.

1. The Hub

Ένας προσεγμένος χώρος, με γευστικό μενού που περιλαμβάνει τόσο υγιεινές επιλογές, όσο και γλυκές αμαρτίες, αλλά και μυρωδάτο και βιολογικό καφέ, έχει δημιουργήσει γωνιές κατάλληλες για όσους τον επιλέξουν για μελέτη. Με άνετα καθίσματα, εύκολη πρόσβαση σε πρίζες και άπλετο φως, εξυπηρετεί ιδανικά τον σκοπό αυτό.

Διεύθυνση: Λεωφόρος Αρχ. Μακαρίου 201Δ
Τηλέφωνο: 70088727
Βρες περισσότερες πληροφορίες εδώ.

2. Tucano Coffee

Ένας πολύχρωμος χώρος, με μοντέρνα διακόσμηση, αποτελεί μια από τις πιο πρόσφατες επιλογές για να απολαύσεις καφέ και γλυκό, ενώ στον όροφό του, αλλά και στο σαλόνι του θα βρεις το κατάλληλο περιβάλλον για διάβασμα και δουλειά στον υπολογιστή.

Διεύθυνση: Αγίας Ζώνης 5 
Τηλέφωνο: 99 996 866
Βρες περισσότερες πληροφορίες εδώ.

3. Tapper

Ένα μέρος με vintage πινελιές, ζεστή ατμόσφαιρα και χαλαρή διάθεση κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, με διάφορα πάρτι το Σαββατοκύριακο, αυτό το café – bar σου επιτρέπει να χρησιμοποιήσεις άνετα το laptop ή το tablet σου, με πρίζες κοντά στα τραπέζια και βολικό φωτισμό.

Διεύθυνση: Ελευθερίας 62
Τηλέφωνο: 99 909 072
Βρες περισσότερες πληροφορίες εδώ.

4. Ίνδικτος

Το πρώτο café – snack bar με 24ωρο αναγνωστήριο, αποτέλεσε μια προσθήκη στην πόλη που χαροποίησε πολύ τους φοιτητές, αλλά και όσους εργάζονται και κινούνται στο κέντρο. Άνετοι χώροι για χρήση υπολογιστή, καφές και γευστικά γεύματα, δικαιολογούν τη χαρά όλων.

Διεύθυνση: Αθηνών και Σαλαμίνος 29
Τηλέφωνο: 700 77778
Βρες περισσότερες πληροφορίες εδώ.

5. Erifili’s Book Café

Στο ιστορικό κέντρο της Λεμεσού, ένας ιδιαίτερος χώρος έχει δημιουργηθεί, μέσα σε ένα παλιό πετρόκτιστο, για να φιλοξενήσει όσους αγαπούν τα βιβλία, αλλά και διαφόρων ειδών συζητήσεις και παρουσιάσεις.

Διεύθυνση: Οδός Ειρήνης 80
Τηλέφωνο: 70 000013
Βρες περισσότερες πληροφορίες εδώ.

6. Caffè Nero 

Η γνωστή αλυσίδα café ξεχωρίζει για το όμορφο περιβάλλον και τη ζεστή διακόσμηση των καταστημάτων της. Δερμάτινοι καναπέδες, vintage πολυθρόνες, αλλά και μεγάλα, ξύλινα τραπέζια με εύκολη πρόσβαση σε πρίζες για φορτιστές, εξυπηρετούν ιδιαίτερα όσους επιλέξουν τους χώρους αυτούς (ιδιαίτερα στη Γερμασόγεια και στη Μαρίνα Λεμεσού).

Διεύθυνση: 1) Προμαχών Ελευθερίας 45, Δασούδι (Γερμασόγεια), 2) Μαρίνα Λεμεσού
Βρες περισσότερες πληροφορίες εδώ.

7. Starbucks

Η διεθνής αλυσίδα καταστημάτων καφέ διατηρεί στη Λεμεσό 5 ξεχωριστούς χώρους, που ακολουθούν τη γνωστή φιλοσοφία των Starbucks, διατηρώντας σημεία κατάλληλα για μελέτη. Το κατάστημα της οδού Ανεξαρτησίας προσφέρεται ιδιαίτερα, με μεγάλους πάγκους διαβάσματος, με φωτισμό και πρίζες για φορτιστές. Εξίσου βολικά είναι και τα 2 καταστήματα στον Εναέριο, ενώ το Brew Bar που λειτουργεί εκεί διαθέτει και μια ιδιαίτερα αναζωογονητική γκάμα από καφέδες.

Διεύθυνση: 1) Ανεξαρτησίας 187, 2) Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’ 3, 3) Γεωργίου Α’ 8, Γερμασόγεια, 4) Αναστάση Σικούρη (Δικαστήριο Λεμεσού)

8. Costa Coffee

Με 3 καταστήματα στη Λεμεσό, η αλυσίδα των Costa Coffee προσφέρει τη δυνατότητα στους επισκέπτες της να επιλέξουν μια ήσυχη γωνιά για διάβασμα ή εργασία, από τη μία άκρη της Λεμεσού, μέχρι την άλλη. Εκλεκτός καφές και τσιμπήματα ή γλυκά από το μενού του, γίνονται το ιδανικό εφόδιο.

Διεύθυνση:1) Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ' 187, 2)  Γεωργίου Α’ 58, Γερμασόγεια, 3) My Mall
Τηλέφωνο: 1) 25 372727, 2) 25 325099, 3) 77 772626

9. Croissanterie

Τα καταστήματα Croissanterie βρίσκονται διάσπαρτα σε όλη τη Λεμεσό, προσφέροντας ανά πάσα στιγμή ένα χώρο όπου μπορείς να καταφύγεις για ένα γρήγορο γεύμα με το αγαπημένο σου ρόφημα. Μερικά από τα κεντρικότερα καταστήματα, στις οδούς Ανεξαρτησίας, Αρχ. Μακαρίου, Κολωνακίου και στο παραλιακό μέτωπο, έχουν άπλετο χώρο, ώστε να μπορέσεις να βρεις μια ήσυχη γωνιά για μελέτη.

Βρες περισσότερες πληροφορίες εδώ.

10. Gloria Jeans

Με μοντέρνα διακόσμηση και μυρωδάτο καφέ, τα 3 καταστήματα της αλυσίδας στη Λεμεσό σε υποδέχονται σε ένα περιβάλλον που μπορεί άνετα να σε φιλοξενήσει τις στιγμές διαβάσματος ή εργασίας.

Διευθύνσεις: 1) Λεωφόρος Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ' 132, 2) Σπύρου Κυπριανού 55, Γερμασόγεια
Τηλέφωνο: 1) 25 251136, 2) 25 109422

+ Lounge Cafe ξενοδοχείων

Η Λεμεσός διαθέτει εξαιρετικά ξενοδοχεία, τα οποία προτιμούν όσοι επισκέπτονται την πόλη για επαγγελματικές συναντήσεις, συνέδρια και άλλες επιχειρηματικές δραστηριότητες. Έτσι, τα cafe και οι lounge χώροι τους είναι κατάλληλα διαμορφωμένα, ώστε να επιτρέπουν σε κάποιον να αφοσιωθεί στην εργασία ή στη μελέτη του, απολαμβάνοντας παράλληλα ένα χαλαρωτικό περιβάλλον και την εξυπηρέτηση που προσφέρουν τα ξενοδοχεία. Μπορείς να βρεις πληροφορίες για τα ξενοδοχεία της Λεμεσού εδώ.


Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.