A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
evel limassol
Επίσημοι Συνεργάτες

Αυτό το κατάμαυρο σάντουιτς είναι η νέα, μυστηριώδης άφιξη στη Λεμεσό!

Είναι από τις πιο πρόσφατες αφίξεις στην πόλη και ήδη έχει τραβήξει την προσοχή όσων το εντόπισαν στο μενού. Μπορεί το μαύρο χρώμα του να προκαλεί ερωτηματικά, αλλά στην πραγματικότητα πρόκειται για ένα πολύ θρεπτικό γεύμα, πλούσιο σε αρώματα και γεύσεις.

Αυτό το ιδιαίτερο σάντουιτς γαρίδας είναι μια νέα πρόταση στο μενού του ανακαινισμένου Colors Café στο ξενοδοχείο Four Seasons. To μαύρο ψωμάκι παρασκευάζεται στον ίδιο το φούρνο του café και εμπλουτίζεται με μελάνι σουπιάς, που του δίνει το χαρακτηριστικό, μαύρο χρώμα, αλλά και μια ιδιαίτερη νοστιμιά.

Πρόκειται για να ένα ξεκάθαρα θαλασσινό γεύμα, αφού μέσα στο σάντουιτς μπαίνουν ζουμερές, μαριναρισμένες γαρίδες, με τη συνοδεία καραμελωμένου λεμονιού. Το πιάτο σερβίρεται με δροσερή σαλάτα ρόκας, δημιουργώντας έναν υπέροχο συνδυασμό από χρώματα και γεύσεις. Το καλύτερο είναι ότι το ξεχωριστό αυτό σάντουιτς είναι διαθέσιμο σε έναν από τους πιο εντυπωσιακούς νέους χώρους της πόλης, με τις ανέσεις ξενοδοχείου 5 αστέρων, και σε τιμή προσιτή που δεν απέχει από ένα τυπικό burger.

Δες εδώ την καινούρια εικόνα του Colors Cafe και τις αλλαγές στο μενού του.


Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;