Αυτό το κατάμαυρο σάντουιτς είναι η νέα, μυστηριώδης άφιξη στη Λεμεσό!

18/08/2017
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τις διαφορετικές πτυχές αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Είναι από τις πιο πρόσφατες αφίξεις στην πόλη και ήδη έχει τραβήξει την προσοχή όσων το εντόπισαν στο μενού. Μπορεί το μαύρο χρώμα του να προκαλεί ερωτηματικά, αλλά στην πραγματικότητα πρόκειται για ένα πολύ θρεπτικό γεύμα, πλούσιο σε αρώματα και γεύσεις.

Αυτό το ιδιαίτερο σάντουιτς γαρίδας είναι μια νέα πρόταση στο μενού του ανακαινισμένου Colors Café στο ξενοδοχείο Four Seasons. To μαύρο ψωμάκι παρασκευάζεται στον ίδιο το φούρνο του café και εμπλουτίζεται με μελάνι σουπιάς, που του δίνει το χαρακτηριστικό, μαύρο χρώμα, αλλά και μια ιδιαίτερη νοστιμιά.

Πρόκειται για να ένα ξεκάθαρα θαλασσινό γεύμα, αφού μέσα στο σάντουιτς μπαίνουν ζουμερές, μαριναρισμένες γαρίδες, με τη συνοδεία καραμελωμένου λεμονιού. Το πιάτο σερβίρεται με δροσερή σαλάτα ρόκας, δημιουργώντας έναν υπέροχο συνδυασμό από χρώματα και γεύσεις. Το καλύτερο είναι ότι το ξεχωριστό αυτό σάντουιτς είναι διαθέσιμο σε έναν από τους πιο εντυπωσιακούς νέους χώρους της πόλης, με τις ανέσεις ξενοδοχείου 5 αστέρων, και σε τιμή προσιτή που δεν απέχει από ένα τυπικό burger.

Δες εδώ την καινούρια εικόνα του Colors Cafe και τις αλλαγές στο μενού του.
11184