1216

Αυτές είναι οι αργίες και τα τριήμερα του 2018!

28/12/2017
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τα διαφορετικά πλεονεκτήματα αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Το 2018 είναι από τις χρονιές που σε κάνουν να συνειδητοποιείς πόσο σημαντικά και πολύτιμα είναι τα τριήμερα που προκύπτουν από τις συμπτώσεις των αργιών με Σαββατοκύριακα. Μετά από ένα 2017 το οποίο πρόσφερε αρκετές ευκαιρίες για μικρές αποδράσεις από την καθημερινότητα, ο νέος χρόνος έρχεται με όχι και τόσο ευχάριστα νέα.

Μόλις 5 και πολύ αραιά θα είναι τα τριήμερα του 2018. Το πρώτο είναι αυτό με το οποίο μας υποδέχεται ο χρόνος, αφού η Πρωτοχρονιά συμβαίνει να είναι Δευτέρα, δημιουργώντας ιδανικές συνθήκες για διασκέδαση και χαλάρωση. Το επόμενο αφορά την παραδοσιακή αργία της Καθαράς Δευτέρας, ενώ το τρίτο, της Πεντηκοστής, ακολουθεί τον Μάιο. Το επόμενο αργεί αρκετά, αφού θα φτάσει Οκτώβρης μέχρι να έχουμε μια ακόμα τέτοια ευκαιρία. Όσο για το τελευταίο, θα πρέπει να περιμένουμε και πάλι το τέλος του χρόνου.

Η Λεμεσός, με την ποικιλία και τις αντιθέσεις της, μπορεί να δώσει αμέτρητες ευκαιρίες για μικρές αποδράσεις, τόσο παραλιακά, όσο και στο βουνό. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι να προγραμματιστείς κατάλληλα, για να μη σκέφτεσαι στο τέλος του χρόνου τις ευκαιρίες που έχασες.

Δες εδώ τα τριήμερα του 2017.

1 Ιανουαρίου

Δευτέρα

Πρωτοχρονιά

6 Ιανουαρίου

Σάββατο

Θεοφάνεια

19 Φεβρουαρίου

Δευτέρα

Καθαρά Δευτέρα

25 Μαρτίου

Κυριακή

Εθνική Επέτειος

1 Απριλίου

Κυριακή

Εθνική Επέτειος

6 Απριλίου

Παρασκευή

Μεγάλη Παρασκευή

9 Απριλίου

Δευτέρα

Δευτέρα του Πάσχα

1 Μαΐου 

Τρίτη

Εργατική Πρωτομαγιά

28 Μαΐου 

Δευτέρα

Πεντηκοστή

15 Αυγούστου

Τετάρτη

Κοίμηση της Θεοτόκου

1 Οκτωβρίου

Δευτέρα

Μέρα Ανεξαρτησίας της Κύπρου

28 Οκτωβρίου

Κυριακή

Εθνική Επέτειος

24 Δεκεμβρίου

Δευτέρα

Παραμονή Χριστουγέννων

25 Δεκεμβρίου

Τρίτη

Χριστούγεννα

26 Δεκεμβρίου

Τετάρτη

Δεύτερη μέρα Χριστουγέννων