Φεστιβάλ / Κοινωνικά

Σάββατο, 05 Μαΐου 2018

Ανοιχτές αυλές @ Λάνεια


Η άνοιξη είναι μια εποχή γεμάτη χρώματα και αρώματα, με τον καιρό να ζεσταίνει και καρέκλες και τραπεζάκια να βγαίνουν σε μπαλκόνια και αυλές, για καφέ και κουβεντούλα στον ήλιο.

Μαζί με τον καιρό και τις διαθέσεις, την άνοιξη ανοίγουν και τα σπίτια των γυναικών της Λάνειας, στην ορεινή Λεμεσό, για να φιλοξενήσουν όλο τον κόσμο. Στο υπέροχο, γραφικό χωριό, με τα πλακόστρωτα δρομάκια, τις ανθισμένες γλάστρες και τα πετρόκιτστα σπίτια, η κυπριακή φιλοξενία γιορτάζεται για ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο, προσφέροντας μια μοναδική ευκαιρία για γνωριμία με το χωριό και τους ανθρώπους του.

Για 2 ολόκληρες μέρες, οι αυλές και τα δρομάκια της Λάνειας θα γεμίσουν κόσμο, ενώ μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις θα πραγματοποιούνται στο κέντρο του χωριού από τις 5:00 μ.μ. μέχρι τις 6:00 μ.μ.

Δες περισσότερα για το χωριό και το μεγάλο φωτογραφικό άλμπουμ στους δρόμους του, εδώ.

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

swipe gallery



Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.