50χρονα για τη Λεμεσιανή εταιρεία με αναπτύξεις σε περισσότερα από 87.620 τ.μ.

08/02/2017
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τις διαφορετικές πτυχές αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Η κατασκευαστική βιομηχανία στη Λεμεσό έχει βγάλει φτερά και ανεβαίνει ολοένα, τραβώντας μαζί της την οικονομία της Λεμεσού, αλλά και ολόκληρης της Κύπρου. Οι εντυπωσιακές επιδόσεις του 2016 δεν μπορούν παρά να επιβεβαιώσουν την εικόνα αυτή. Μέσα από τη Λεμεσό περνά εδώ και μήνες αέρας αισιοδοξίας για την κυπριακή οικονομία. Η επαρχία σημείωνε το ένα ρεκόρ μετά το άλλο σε πωλήσεις ακινήτων όλη τη χρονιά, κλείνοντας με την παγκύπρια πρωτιά την καλύτερη σε πωλήσεις χρονιά από το 2008. Πέρα από τα μεγάλα και σημαντικά αναπτυξιακά έργα που κάνουν τη Λεμεσό να ξεχωρίζει, ουσιαστική είναι η συμβολή δεκάδων εταιρειών που κατάφεραν με πολλή επιμονή να επιβιώσουν της κρίσης και συνεχίζουν να συμβάλλουν στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας.

Η Garpozis Developments & Constructions, μία εταιρεία που έχει συνδέσει το όνομά της με τον κατασκευαστικό τομέα στη Λεμεσό, γιόρτασε τα 50χρονα της θέτοντας ακόμα ψηλότερους στόχους για το μέλλον. Μισός αιώνας ζωής και δράσης μεταφράζεται σε περισσότερα από 400 συμβόλαια για πωλήσεις οικιών, γραφείων και εμπορικών κτηρίων, περισσότερα από 87.620 τ.μ. σε αναπτύξεις και σχέσεις ζωής που έχουν καταφέρει να δημιουργηθούν ανάμεσα στην εταιρεία, το προσωπικό και τους πελάτες της.

«Ο κλάδος της οικοδομικής βιομηχανίας στη Λεμεσό ακολουθεί μια σταθερά ανοδική πορεία, με εξαίρεση των ετών 2012 — 2015», ανέφερε η Μαρία Γαρπόζη, διευθύντρια της εταιρείας. Έχοντας ακολουθήσει την πόλη στα πάνω της και στα κάτω της, η εταιρεία βλέπει πια μόνο μπροστά, μόνο ψηλότερα. Η κρίση στον κατασκευαστικό τομέα έγινε πάθημα-μάθημα και ανάμεσα στους στόχους της εταιρείας είναι να θωρακίσει, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η Μαρία Γαρπόζη, το μέλλον της τοπικής οικονομίας.

Στο στόχο αυτό, η εταιρεία έχει καταφέρει να βρει ιδιαίτερα σημαντικούς συμμάχους. Μέσα από την πορεία 50 χρόνων τα στελέχη της έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν δεσμούς αλληλοσεβασμού και αρμονικής συνεργασίας με τους υπαλλήλους και τους πελάτες τους. Καταφέρνοντας να οικοδομήσει στέρεες ανθρώπινες σχέσεις, η Garpozis Developments & Constructions φαίνεται να έχει κάνει, στους ανθρώπους που την περιβάλλουν, ίσως την καλύτερη επένδυση για την παρά πέρα ανάπτυξή της.

«Η μεγαλύτερη συγκίνηση στη δουλειά είναι να παραδίδεις τα κλειδιά του σπιτιού στα χέρια αυτού που πάντα το ονειρευόταν», παραδέχεται η Μαρία. Η εταιρεία μετρά ανάμεσα στα σημαντικότερα έργα της την οικοδόμηση της εκκλησίας του Αγίου Γεωργίου στην παραλιακή λεωφόρο της Λεμεσού και τη μετατροπή του πρώην Εssex hotel, επίσης στην παραλιακή περιοχή της Λεμεσού, σε πολυτελή διαμερίσματα. Συνεχίζοντας στην ίδια κατεύθυνση που χαράκτηκε από το 1967, με πίστη στις δυνατότητες και την προοπτική της πόλης της Λεμεσού, η εταιρεία βλέπει με αισιοδοξία το 2017, ετοιμάζοντας ήδη 30 κατοικίες, 10 πολυκατοικίες και άλλες τόσες εμπορικές αναπτύξεις. Αυτή την αισιόδοξη προοπτική γιόρτασε η εταιρεία σε εκδήλωση για τα 50χρόνια της, μέσα σε συγκινητικό κλίμα, στην παρουσία φίλων και συνεργατών που συνέβαλαν στη μέχρι τώρα πορεία της.

swipe gallery
1799