Φεστιβάλ / Κοινωνικά

Σάββατο, 26 Οκτωβρίου 2019

3ο Φθινοπωρινό Φεστιβάλ - Halloween @ Εθνικό Δασικό Πάρκο Λεμεσού


Το Φθινοπωρινό Φεστιβάλ - Halloween Edition πραγματοποιείται για τρίτη χρονιά στη Λεμεσό, επιφυλάσσοντας πολλές εκπλήξεις και ξεχωριστές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους, μέσα σε ένα υπέροχο πάρκο της πόλης.

Κατά τη διάρκεια του τριημέρου, οι επισκέπτες θα μπορούν να απασχοληθούν με σκάλισμα και διακόσμηση κολοκύθας, με χειροποίητες καραμέλες και γλυκά, με συγκρουόμενες βαρκούλες και bungee jumping, αλλά και να κάνουν βόλτες με άλογα και πόνυ.

Η είσοδος κοστίζει €2 το άτομο και περιλαμβάνει trick or treat, χειροτεχνίες και ένα πλούσιο πρόγραμμα ψυχαγωγίας με Halloween parties, διαγωνισμούς, Halloween Zumba, αφηγήσεις «τρομαχτικών» παραμυθιών από αγαπημένους ηθοποιούς και όμορφες εκπλήξεις.

Σχετικα

Οι εκδηλώσεις θα στηρίξουν το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα και εθελοντές θα είναι στον χώρο για να διεξάγουν δειγματοληψία.

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

swipe galleryΑγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.