1436

20 + 1 μαγευτικές εικόνες από τη χιονισμένη πρωτοχρονιά στο Τρόοδος!

01/01/2018
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τα διαφορετικά πλεονεκτήματα αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Με ένα παραμυθένιο, χειμωνιάτικο σκηνικό, υποδέχθηκε το Τρόοδος το 2018. Αν και το χιόνι άργησε να κάνει φέτος την εμφάνισή του, η χρονιά άλλαξε μέσα σε ένα πανέμορφο σκηνικό, με τις βουνοπλαγιές ντυμένες στα λευκά.

Από την πλατεία του Τρόοδους μέχρι και την κορυφή του, τον Όλυμπο, το χιόνι έπεσε πλούσιο, καθώς ο καιρός ήταν άκρως χειμωνιάτικος τις τελευταίες μέρες του 2017. Αρκετοί ήταν αυτοί που επέλεξαν να περάσουν το τριήμερο της Πρωτοχρονιάς στο βουνό, έτσι χάρηκαν υπέροχες βόλτες μέσα στο χιόνι, παιχνίδι και μοναδική θέα.

Το πυκνό σύννεφο χιονιού που κάλυπτε την κορυφή, αλλά κατά διαστήματα και την πλατεία, δημιούργησε ένα μυστηριακό σκηνικό κατά τις τελευταίες ώρες του 2017, ενώ το 2018 ανέτειλε με λαμπερό ήλιο που φώτιζε ακόμα περισσότερο το κατάλευκο σκηνικό. Πάρε μια ιδέα στις 21 μαγευτικές, χιονισμένες εικόνες που ακολουθούν:

swipe gallery