Μουσική / Πάρτι

Κυριακή, 18 Φεβουαρίου 2018

Υπαίθριος Καρναβαλίστικος Χορός @ Πλατεία Παλιού Λιμανιού


Η Καρναβαλίστικη περίοδος δε θα μπορούσε να κλείσει με τίποτα λιγότερο από ένα μεγάλο, φανταστικό πάρτι, ολοκληρώνοντας με αυτό τον τρόπο το τρελό δεκαπενθήμερο στο οποίο μικροί και μεγάλοι γιορτάζουν κάθε χρόνο.

Φέτος, το μεγάλο πάρτι, που θα σηματοδοτήσει το τέλος του Καρναβαλιού, πραγματοποιείται στην Πλατεία του Παλιού Λιμανιού, στο κέντρο της Λεμεσού.

Ασυναγώνιστή διασκέδαση, τρελό ξεφάντωμα, μουσική και χορός, ευφάνταστες πελλόμασκες και διαγωνισμός με τις 3 καλύτερες αμφιέσεις, θα είναι τα κύρια συστατικά του Υπαίθριου Καρναβαλίστικου Χορού, που θα δώσουν το μεγάλο φινάλε με τον πιο δυνατό εορτασμό.

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

swipe galleryΑγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.