Φεστιβάλ / Κοινωνικά

Σάββατο, 07 Δεκεμβρίου 2019

Χριστούγεννα πάνω στη θάλασσα @ Μαρίνα Λεμεσού


Η Μαρίνα Λεμεσού ντύνεται για ακόμα μια χρονιά γιορτινά, προσκαλώντας τον κόσμο να περάσει τα Χριστούγεννα πάνω στη θάλασσα.

Με τη φωταγώγηση του μεγάλου Χριστουγεννιάτικου δέντρου σημαίνει η έναρξη της εορταστικής περιόδου. Ένα απόγευμα γεμάτο δραστηριότητες και διασκέδαση πλαισιώνει τη στιγμή αυτή.

Το κέντρο τεχνών IPH House of Arts διοργανώνει διαδραστικό εικαστικό εργαστήρι για παιδιά το απόγευμα, ενώ τη βραδιά θα «ντύσει» μουσικά η χορωδία του Limassol Theatre Arts School, ο GEON και η Κατερίνα Καμπανέλλη με κάλαντα και γιορτινά τραγούδια που θα παρασύρουν μικρούς και μεγάλους στο πνεύμα των Χριστουγέννων.

Με σκοπό τη στήριξη του Φιλανθρωπικού Συνδέσμου Funraising, στήνεται μια υπαίθρια χριστουγεννιάτικη αγορά στην Πλατεία, όπου θα διατίθενται προς πώληση κάθε λογής χειροποίητα αντικείμενα και εδέσματα. Από την εκδήλωση δεν θα λείπει φυσικά, ο Άγιος Βασίλης, ο οποίος θα μοιράζει τα δώρα και την αγάπη του στα παιδιά μέχρι τις 8:00.

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

swipe galleryΑγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.