Φεστιβάλ / Κοινωνικά

Τεταρτη, 03 Ιανουαρίου 2018

Χριστουγεννιάτικο Χωριό @ Παλιό Λιμάνι


Το γιορτινό πνεύμα των Χριστουγέννων και η μοναδική μαγεία που αναβιώνει κάθε χρόνο, ζωντανεύουν στο εντυπωσιακό Χριστουγεννιάτικο Χωριό, που έρχεται να χαρίσει αμέτρητες όμορφες στιγμές στο κέντρο της Λεμεσού, στο Παλιό Λιμάνι. 

Το χωριό θα διαθέτει στο κέντρο της πλατείας ένα εντυπωσιακό καρουζέλ για ατέλειωτες βόλτες, χριστουγεννιάτικη αγορά, εργαστήρια χριστουγεννιάτικων κατασκευών, σπίτι του Άγιου Βασίλη με ξωτικά, καθώς και άλλες πολλές εκδηλώσεις και φανταστικές δραστηριότητες.

Ακόμα, από τις 26 Δεκεμβρίου θα ανοίξει η πλατεία «Βόρειου Πόλου» (δίπλα από την κεντρική πλατεία του Παλιού Λιμανιού) όπου μικροί και μεγάλοι θα μπορούν να απολαύσουν παιχνίδια με πραγματικό χιόνι, να φτιάξουν χιονάνθρωπο, να ρίξουν χιονόμπαλες και να χαρούν κατρακύλες με έλκηθρα στην μεγάλη ξύλινη τσουλήθρα.

Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό θα υποδέχεται μικρούς και μεγάλους από την αρχή του Δεκέμβρη, μέχρι και το τέλος της γιορτινής περιόδου, στις 7 Ιανουαρίου. 
 
Είσοδος ελεύθερη
Παιχνίδια – Δραστηριότητες από €1

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.