Φεστιβάλ / Κοινωνικά

Δευτέρα, 05 Δεκεμβρίου 2016

Xριστουγεννιάτικο τσάι ζωής @ Ξενοδοχείο Four Seasons


Το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα διοργανώνει Χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό τσάι υπό την αιγίδα της συζύγου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Άντρης Αναστασιάδη. 

Σκοπός της όλης διοργάνωσης η οικονομική στήριξη του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος και η προώθηση του οράματος του για ένα κόσμο χωρίς λευχαιμία. 

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν για θέματα που αφορούν το κοινό ο Μαιευτήρας - Γυναικολόγος Δρ. Ανδρέας Σταυρούλης από το American Medical Center Λευκωσίας και Ygia Polyclinic Private Hospital Λεμεσός. ο Πλαστικός Χειρουργός Δρ Λεωνίδας Σωτηρίου από το American Medical Center Λευκωσίας και ο Διαιτολόγος- Διατροφολόγος Πάνος Πλατρίτης. Την παρουσίαση της βραδιά θα έχει η Μαρία Κορτζιά.

Εισιτήρια και πληροφορίες: 22 210 858, 95 119 565, 99 430 300
Τιμή: €15

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.