Χορός / Θέατρο

Κυριακή, 10 Φεβουαρίου 2019

Ute Lemper: Ραντεβού με τη Μαρλέν @ Θέατρο Ριάλτο


Η παράσταση της Ute Lemper βασίζεται σε μια τηλεφωνική συζήτηση που είχε μαζί με τη Marlene Dietrich το 1988 στο Παρίσι. Η Ute ήταν τότε στην αρχή της καριέρας της στο θέατρο και τη μουσική, αλλά είχε αρχίσει να καταξιώνεται από τον διεθνή τύπο και τις κριτικές ως διάδοχος της μυθικής Μάρλεν Ντίτριχ.

Με μια επιτυχημένη καριέρα 30+ χρόνων, με παραστάσεις σε μουσικές αίθουσες της Ευρώπης, στο Broadway, στο Παρίσι, στο Βερολίνο και στο West End του Λονδίνου, παραμένει στο διεθνές καλλιτεχνικό στερέωμα ως η σημαντικότερη show woman της γενιάς της, έχοντας παίξει στο θέατρο και στον κινηματογράφο, έχοντας δώσει εκατοντάδες κονσέρτα και δεκάδες άλμπουμ.

Εισιτήρια: €30, €25

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.