Άλλα

Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2017

Two-Weel Passion @ Παλιό Λιμάνι


Ένα Φεστιβάλ με έμφαση στις μηχανές, αλλά και το πάθος και την ελευθερία που πρεσβεύουν, διοργανώνεται στο πλαίσιο της παγκόσμιας φιλανθρωπικής διοργάνωσης “Distinguished Gentleman’s Ride”, στην οποία θα λάβουν μέρος πάνω από 70,000 άντρες, σε 600 πόλεις. 

Το Φεστιβάλ θα περιλαμβάνει έκθεση με κλασικές, vintage, κομψά προσαρμοσμένες μοτοσικλέτες και ιδιαίτερα μοντέλα μηχανών, Djs και ζωντανά συγκροτήματα.  

Η διοργάνωση πραγματοποιείται σε συνεργασία με το ίδρυμα Movember, με σκοπό την ευαισθητοποίηση του καρκίνου του προστάτη και της αντρικής ψυχικής υγείας. 

Είσοδος ελεύθερη

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.