Το Olympic Resort, με 41 ορόφους, είναι η συνέχεια του Olympic Residence

Σε έκταση 28 χιλιάδων τ.μ. στην περιοχή Μουτταγιάκας, ανατολικά της Λεμεσού, προγραμματίζεται η ανέγερση του Olympic Resort, του νέου project πολυτελείας από τον όμιλο Olympic Group. Με τους δίδυμους πύργους της εταιρείας, το Olympic Residence, να αποτελούν τα πρώτα ψηλά κτίρια στην ακτογραμμή της Λεμεσού, η συνέχεια δίνεται με τη νέα αυτή κατασκευή που εντυπωσιάζει με το μέγεθός της.

Το Olympic Resort θα ανεγερθεί σε έκταση απέναντι από το γνωστό Guaba beach bar. Είναι μια πολυτελής οικιστική ανάπτυξη 180 κατοικιών, με υπηρεσίες υψηλού επιπέδου για όλους τους ενοίκους της. Οι 38 όροφοι του κτιρίου θα στεγάζουν τα διαμερίσματα, ενώ οι 3 πρώτοι όροφοι θα φιλοξενούν υπηρεσίες 5 αστέρων, όπως υποδοχή, bar, εστιατόρια, σπα, πισίνα, γυμναστήριο και άλλα.

Σύμφωνα με τον Αντιπρόεδρο του Olympic Group, Δημήτρη Τσαγγαρά, οι πωλήσεις των κατοικιών, που προγραμματίζεται να παραδοθούν σε διάστημα 3,5 χρόνων από σήμερα, έχουν ήδη ξεκινήσει. Συγκεκριμένα, έχει πωληθεί ήδη μερίδιο 30% του συνόλου των κατοικιών, οι οποίες προσφέρουν άπλετη θέα στη θάλασσα της Λεμεσού.

swipe gallery


19603