Το Limassol Del Mar στις «Περιζήτητες κατοικίες ανά τον κόσμο»!

Σε άρθρο με τα μεγαλύτερα έργα ανάπτυξης γης παγκοσμίως συγκαταλέγει η βρετανική εφημερίδα “Sunday Times” το Limassol Del Mar, θέτοντας την Κύπρο στο χάρτη των μεγάλων αναπτυξιακών έργων διεθνούς εμβέλειας.

Σε σχετικό δημοσίευμα, με τίτλο «Περιζήτητα έργα ανά τον κόσμο», η εφημερίδα κατατάσσει το έργο της Λεμεσού μεταξύ των πιο ελκυστικών ακινήτων ανά τον κόσμο. Με ιδιαίτερη αναφορά στους αρχιτέκτονες, Benoy, οι οποίοι έχουν επίσης σχεδιάσει το Battersea Power Station του Λονδίνου, το Limassol Del Mar χαρακτηρίζεται στο άρθρο ως ένα παραθαλάσσιο έργο με ιδιαίτερα μοντέρνα και φουτουριστική αρχιτεκτονική.

Στην ιδιαίτερη αρχιτεκτονική αποδίδεται, άλλωστε, και η επιτυχία του έργου σε σχέση με τη ζήτηση στην αγορά, σε συνδυασμό με την τοποθεσία του, τις υπηρεσίες 5 αστέρων που θα προσφέρονται και τις ανταγωνιστικές τιμές. Η επιτυχία του εμβληματικού Limassol Del Mar, από την επίσημη παρουσίασή του μέχρι σήμερα, αποτυπώνεται στις εντυπωσιακές πωλήσεις πολυτελών διαμερισμάτων στα κτίρια Α και Β, αφού η διαθεσιμότητα είναι σχεδόν μηδενική, ενώ στο ορίζοντα βρίσκεται η προώθηση των διαμερισμάτων που βρίσκονται στο κτίριο Γ.

Δες περισσότερα και παρακολούθησε το βίντεο για το Limassol Del Mar εδώ.

swipe gallery


9756