Το Leptos Limassol Park είναι η νέα μεγάλη ανάπτυξη στη Δυτική Λεμεσό

Με νέες μεγάλες αναπτύξεις προχωρά η Leptos Estates στη Λεμεσό. Μετά την προώθηση των σχεδιασμών για το Limassol Del Mar, που ανεγείρεται από την κοινοπραξία της Leptos Estates με την D. Zavos Group, η εταιρεία προχωρά με την υλοποίηση του Leptos Limassol Park στη Δυτική Λεμεσό.

Στο Leptos Limassol Park, όπως τονίζει η εταιρεία, έχει δοθεί έμφαση στη δημιουργία ενός ειδυλλιακού περιβάλλοντος, όπου μπορεί κανείς να απολαύσει στο μέγιστο τα οφέλη της διαμονής στην Κύπρο. Πάνω από το 75% της περιοχής κατανέμεται σε διαμορφωμένους κήπους και χώρους πρασίνου με δρομάκια και λίμνες, τα οποία περιβάλλουν 2 μεγάλες πισίνες ελεύθερης μορφής, όπως επίσης και ξεχωριστή παιδική πισίνα και παιδική χαρά. Η ανάπτυξη θα είναι περιφραγμένη, δημιουργώντας ένα καλά διατηρημένο και ασφαλές περιβάλλον διαβίωσης με υπηρεσία θυρωρού 24 ώρες την ημέρα και υπηρεσίες διαχείρισης ακινήτων.

Λαμβάνοντας υπόψη τις απαιτήσεις της αγοράς, η Leptos Estates, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, στόχο έχει να προσφέρει την πολυτέλεια της ζωής σε προάστιο, σε ένα ασφαλές, κλειστό περιβάλλον. Η νέα ανάπτυξη έρχεται να εμπλουτίσει το οικιστικό και τουριστικό προϊόν της Δυτικής Λεμεσού και να προσελκύσει αγοραστές και επενδυτές, τόσο από το εξωτερικό όσο και από την τοπική αγορά.

Το έργο βρίσκεται κοντά σε σημαντικά σημεία της πόλης, όπως το My Mall, το Fasouri Watermania Waterpark και τη Μαρίνα Λεμεσού. Βρίσκεται επίσης σε μικρή απόσταση από την έκταση όπου προγραμματίζεται η δημιουργία του Casino Resort.

3255