Χορός / Θέατρο

Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2019

Θερινό Cinema @ Θέατρο Ριάλτο


Στον χώρο πίσω από το θέατρο Ριάλτο, κοντά στην Πλατεία Ηρώων, θα στηθεί για ακόμα μια χρονιά ένα υπαίθριο, θερινό cinema, παρουσιάζοντας μια σειρά από αξιόλογες ταινίες του διεθνούς κινηματογράφου γύρω από τη θεματική «Γαστρονομία και Σινεμά».

Σε 3 διαφορετικές ημέρες, θα προβληθούν 3 ταινίες:
- Julie & Julia: η ταινία περιστρέφεται γύρω από τη ζωή της σεφ Julia Child, με τις Meryl Streep και Amy Adams στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.
- Haute Cuisine: η ταινία παρουσιάζει τις προσπάθειες της Hortense Laborie, η οποία αναλαμβάνει ως προσωπική σεφ του Γάλλου Προέδρου.
- Trip to Italy: η ταινία ακολουθεί το ταξίδι 2 φίλων που επισκέπτονται εστιατόρια της Ιταλίας, με σκοπό να δημιουργήσουν παρουσιάσεις για την εφημερίδα The Observer.

Όλες οι ταινίες συνοδεύονται από αγγλικούς και ελληνικούς υπότιτλους. 

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

swipe galleryΑγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.