Φεστιβάλ / Κοινωνικά

Σάββατο, 17 Μαρτίου 2018

The Mind, Body & Spirit Festival @ St.Raphael Resort


Το Φεστιβάλ που αναζωογονεί το σώμα, το μυαλό και το πνεύμα εδώ και 15 χρόνια, διοργανώνεται φέτος στο χώρο του ξενοδοχείου St.Raphael Resort.

Καλωσορίζοντας την εποχή της άνοιξης με τον πιο όμορφο τρόπο, το Φεστιβάλ Mind, Body & Spirit, φιλοξενεί για 1 ολόκληρο Σαββατοκύριακο ενδιαφέρον εργαστήρια και σεμινάρια από ειδικούς, καθώς και μια εκπληκτική έκθεση με φυσικά, υγιεινά και εναλλακτικά προϊόντα από την Κύπρο και το εξωτερικό.

Με το εισιτήριο εισόδου ο επισκέπτης θα έχει την ευακιρία να παρακολουθήσει όλα τα σεμινάρια και τα προγράμματα, καθώς και να έχει πρόσβαση στον εκθεσιακό χώρο του Φεστιβάλ. 

Είσοδος: €8, δωρεάν για παιδιά κάτω των 12 ετών

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.