Μουσική / Πάρτι

Πέμπτη, 19 Ιουλίου 2018

The Fabulous Dillingers @ Gin Fish


Ένα ξεχωριστό event έρχεται στο όμορφο «μπαλκόνι» του Παλιού Λιμανιού, με θέα το ατελείωτο γαλάζιο και την ακτογραμμή της Λεμεσού.

Ένα συγκρότημα που ερμηνεύει υπέροχες jazz μελωδίες, με επιρροές από το μουσικό στυλ της Νέας Ορλεάνης, οι Fabulous Dillingers, θα δημιουργεί όμορφη ατμόσφαιρα στον χώρο, ενώ οι επισκέπτες θα μπορούν να απολαύσουν δωρεάν 10 διαφορετικά, πεντανόστιμα, bites, 8 αλμυρά (κρύα ή ζεστά) και 2 γλυκά.

Επίσης, κατά τη διάρκεια του event θα υπάρχει στον χώρο και ένας ζωγράφος, ο οποίος θα ετοιμάζει την προσωπογραφία όσων παρευρεθούν στην εκδήλωση, μετατρέποντάς τους σε καρικατούρες.- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.