Τα μέρη στη Λεμεσό που σε καλούν να κάνεις πατινάζ στον πάγο

05/02/2017
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τις διαφορετικές πτυχές αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Σε όσους αρέσει να πειραματίζονται και να δοκιμάζουν καινούρια πράγματα, δίνεται η ευκαιρία να δοκιμαστούν και στο πάγο. Ανάμεσα στην πληθώρα δραστηριοτήτων, η Λεμεσός έρχεται να προσθέσει σαν επιλογή το πατινάζ στον πάγο, ακόμα κι αν η θάλασσα είναι σε απόσταση αναπνοής και ο ήλιος λάμπει συχνά στην πόλη και την επαρχία.

Όσοι δηλώνουν λάτρεις του πάγου αλλά και του βουνού, μπορούν να κάνουν μαθήματα πατινάζ καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου στο παγοδρόμιο του Adventure Mountain Park, το οποίο βρίσκεται στην Κυπερούντα. Το χωριό βρίσκεται στις βουνοπλαγιές του Τροόδους, μέσα σε ένα καταπράσινο ειδυλλιακό τοπίο. Το παγοδρόμιο είναι κατάλληλο για παιδιά από 8 ετών και άνω, αλλά και για ενήλικες. Το κόστος συμμετοχής είναι €7.

Παραμένοντας κοντά στην πόλη, το My Mall στη Λεμεσό διαθέτει επίσης παγοδρόμιο στο οποίο παραδίδονται ατομικά και ομαδικά μαθήματα πατινάζ για αρχάριους. Οι πιο έμπειροι μπορούν να δοκιμάσουν χορό στον πάγο. Το παγοδρόμιο λειτουργεί σε μόνιμη βάση στο υπόγειο του εμπορικού κέντρου κατά τις ώρες 11:00 – 23:00.  H χρήση του παγοδρόμιου για 1 ώρα κοστίζει €10.

Για πληροφορίες καλείτε στα τηλέφωνα:
Αdventure Mountain Park:  97 772 177 / 99 674 126
Μy Mall Limassol: 25 713 305

swipe gallery

9530