A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
evel limassol
Επίσημοι Συνεργάτες

Τα μέρη στη Λεμεσό που σε καλούν να κάνεις πατινάζ στον πάγο

Σε όσους αρέσει να πειραματίζονται και να δοκιμάζουν καινούρια πράγματα, δίνεται η ευκαιρία να δοκιμαστούν και στο πάγο. Ανάμεσα στην πληθώρα δραστηριοτήτων, η Λεμεσός έρχεται να προσθέσει σαν επιλογή το πατινάζ στον πάγο, ακόμα κι αν η θάλασσα είναι σε απόσταση αναπνοής και ο ήλιος λάμπει συχνά στην πόλη και την επαρχία.

Όσοι δηλώνουν λάτρεις του πάγου αλλά και του βουνού, μπορούν να κάνουν μαθήματα πατινάζ καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου στο παγοδρόμιο του Adventure Mountain Park, το οποίο βρίσκεται στην Κυπερούντα. Το χωριό βρίσκεται στις βουνοπλαγιές του Τροόδους, μέσα σε ένα καταπράσινο ειδυλλιακό τοπίο. Το παγοδρόμιο είναι κατάλληλο για παιδιά από 8 ετών και άνω, αλλά και για ενήλικες. Το κόστος συμμετοχής είναι €7.

Παραμένοντας κοντά στην πόλη, το My Mall στη Λεμεσό διαθέτει επίσης παγοδρόμιο στο οποίο παραδίδονται ατομικά και ομαδικά μαθήματα πατινάζ για αρχάριους. Οι πιο έμπειροι μπορούν να δοκιμάσουν χορό στον πάγο. Το παγοδρόμιο λειτουργεί σε μόνιμη βάση στο υπόγειο του εμπορικού κέντρου κατά τις ώρες 11:00 – 23:00.  H χρήση του παγοδρόμιου για 1 ώρα κοστίζει €10.

Για πληροφορίες καλείτε στα τηλέφωνα:
Αdventure Mountain Park:  97 772 177 / 99 674 126
Μy Mall Limassol: 25 713 305

swipe galleryΑγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.