Φεστιβάλ / Κοινωνικά

Δευτέρα, 28 Μαΐου 2018

Survivor Κατακλυσμός @ Ύψωνας


Το ερώτημα στις 28 Μάη είναι πόσο νερό μπορείς πραγματικά να αντέξεις; Αν νιώθεις ότι μπορείς να δοκιμάσεις τις αντοχές σου, ο προορισμός είναι η Λεμεσός και το Δημοτικό γήπεδο «Στέλιος Χαρή» στον Ύψωνα.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ο Δήμος Ύψωνα διοργανώνει το Ipsonas’ Survivor Day, όπου μικροί και μεγάλοι όλων των ηλικιών μπορούν να διαγωνιστούν σε ένα ανεπανάληπτο, καλοκαιρινό και έντονα ανταγωνιστικό στίβο μάχης.

Μαχητές ή Διάσημοι, Μπλε ή Κόκκινοι, όλοι θα δισκεδάσουν και θα περάσουν μια μέρα γεμάτη αδρεναλίνη, γέλιο και πολλή δροσιά, γιορτάζοντας την ημέρα του Αγίου Πνεύματος εντελώς διαφορετικά.

Κόστος συμμετοχής: Ενήλικες €10, Παιδιά €5

Δες εδώ όσα έγιναν στο πρώτο Ipsonas’ Survivor Day το 2017!

Δηλώσεις συμμετοχής: 25 395 600 (εσωτερικό: 7), 08:00 – 15:00 καθημερινά

Η διορία για δήλωση συμμετοχής στα αγωνίσματα λήγει στις 24 Μαΐου 2018.

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

swipe galleryΑγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.