573
A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGS


Υπό την αιγίδα:
evel limassol
Επίσημοι Συνεργάτες (Πρεσβευτές Λεμεσού)

Στιγμές από τη Μεγάλη Καρναβαλίστικη Παρέλαση 2019

* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τις διαφορετικές πτυχές αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις ξεχωριστές επιλογές που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Με μπόλικο ήλιο, καταγάλανο ουρανό και τους καρναβαλιστές σε ετοιμότητα ξημέρωσε η τελευταία Κυριακή της αποκριάς στη Λεμεσό.

Η μεγάλη παρέλαση με χιλιάδες μασκαρεμένους και πολύχρωμα, θεματικά άρματα πραγματοποιήθηκε σε ιδανικές συνθήκες, σε μια μέρα σχεδόν καλοκαιρινή. Με μια παρέλαση ρεκόρ σε αριθμό συμμετοχών και καρναβαλιστών, η πόλη του γλεντιού επιβεβαίωσε ότι μπορεί κάθε χρόνο να γιορτάζει δίνοντας τον καλύτερό της εαυτό.

Έκρηξη κεφιού και χρωμάτων, ασταμάτητη μουσική και χορός, πινελιές από χιούμορ, τρέλα και σάτιρα, αλλά και μια ιδέα από βραζιλιάνικη σάμπα έδωσαν το στίγμα του καρναβαλιού για το 2019 και απαθανατίστηκαν από τα κλικ των φωτογράφων που αλώνισαν την εκδήλωση.

swipe galleryΑγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.