A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

PHOTOS: Μια νέα, μεγάλη ανάπτυξη, με πρωτοποριακό σχεδιασμό στη Λεμεσό!

Μια νέα, εντυπωσιακή ανάπτυξη στη Λεμεσό έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον Κυπρίων και ξένων επενδυτών, επιδεικνύοντας εξαιρετικούς ρυθμούς πωλήσεων. Πρόκειται για ένα έργο με καινοτόμο σχεδιασμό, το Aurai Residences, που αποτελεί την τελευταία προσθήκη της εταιρείας Pafilia στα προάστια της Λεμεσού.  

Ο προσεγμένος αρχιτεκτονικός σχεδιασμός συνδυάζει στην κατασκευή των κατοικιών φυσικά υλικά, όπως ξύλο, μάρμαρο και πέτρα. Η ανοικτή διάταξη και οι ευάεροι εσωτερικοί χώροι των κατοικιών τις κάνουν ακόμα πιο ελκυστικές, δένοντας αρμονικά εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους για να προσφέρουν ένα ισορροπημένο τρόπο ζωής σε πλήρη αρμονία με το φυσικό περιβάλλον.

Το έργο είναι σχεδιασμένο έτσι, ώστε να δένει με τη μορφολογία της περιοχής προσφέροντας στους ενοίκους πανοραμική θέα σε όλο το εύρος της ακτής της Λεμεσού. Οι εντυπωσιακές, πολυτελείς κατοικίες 3 και 4 υπνοδωματίων στον λόφο της Γερμασόγειας, απολαμβάνουν το γαλήνιο περιβάλλον της περιοχής, ενώ βρίσκονται μόλις λίγα λεπτά από το κέντρο της πόλης. 

swipe galleryΑγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;