A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
evel limassol
Επίσημοι Συνεργάτες

PHOTOS: Μια νέα κάθετη ανάπτυξη μέσα σε καταπράσινους κήπους στη Λεμεσό!

Σε ένα μεγάλο οικοδομικό τετράγωνο, δίπλα στην τουριστική περιοχή Γερμασόγειας εκτείνεται η νέα κάθετη, οικιστική ανάπτυξη της Λεμεσού. Μέσα στην έκταση αυτή έχει σχεδιαστεί ένας μοντέρνος πύργος 23 ορόφων, ο οποίος περιβάλλεται από μια υπερδιπλάσια έκταση με κήπους και υπαίθριες εγκαταστάσεις, δημιουργώντας έναν πράσινο πνεύμονα στην περιοχή.

Η οικιστική ανάπτυξη αφορά συνολικά 11,575 τετραγωνικά μέτρα, τα οποία κατανέμονται σε 23 ορόφους, με αποτέλεσμα το μεγαλύτερο μέρος του τετραγώνου να είναι υπαίθριος χώρος. Το Sky Tower έχει σχεδιαστεί από μεγάλο αρχιτεκτονικό γραφείο της Αγγλίας, υιοθετώντας σύγχρονες σχεδιαστικές γραμμές. Το κτίριο με την εντυπωσιακή εικόνα θα περιβάλλεται από μεγάλο κήπο, στον οποίο θα βρίσκεται η υπαίθρια πισίνα του, όπως επίσης και γήπεδο τένις. 

Πρόκειται για μια ανάπτυξη που απέχει από τον παραλιακό δρόμο της Λεμεσού περίπου 300 μέτρα, αποτελώντας μια πολυτελή επιλογή διαμονής, με υπηρεσίες και εγκαταστάσεις αντίστοιχες ενός ξενοδοχείου 5 αστέρων. Τα 83 συνολικά διαμερίσματα (1, 2,3 ή  4 διαμερισμάτων και 2 ρετιρέ με ιδιωτικές πισίνες) θα απολαμβάνουν υπηρεσίες υποδοχής, σπα, γυμναστηρίου, πρόσβαση σε εσωτερική και εξωτερική πισίνα και στάθμευση στον ειδικά διαμορφωμένο, υπόγειο χώρο της ανάπτυξης.

Το έργο αναμένεται να παραδοθεί τον Ιούνιο του 2020.

swipe galleryΑγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.